Arbetsdag

Började jobba kl 15.00 igår så jag hann med några ärenden. Hade ju sagt upp mitt tv-innehav så jag fick tillbaka en slant av det. Var tvungen att gå på banken så jag kunde få det på kontot så jag åkte lite tidigare. Fick lite tid över så jag strosade runt på affärerna som finns tillgängliga. Hittade mig då en ny handväska/liten bag som jag fastnade för. Köpte den andra gången jag var inne på butiken för jag var inte riktigt säker på om jag verkligen ville ha den. Kunde dock inte släppa den ur tanken så nu är den i min ägo. Känns bra att inte göra överilade köp. Var ju trots allt ute efter en glasskål. Fanns dock igen som föll mig i smaken. Ska inhandla en när mormor och jag åker på en shoppingrunda.

Finner det mycket rogivande att fara och handla med min mormor. Inte nog med att hon troligtvis är mer petig än jag är när det gäller kläder så är hon utmärkt som rådgivare! Modemedvetenheten råder det inget fel på där inte. Lite kvalitetstid med sina seniorer tycker jag att alla bör ta till sig, det är mycket uppskattat från båda sidorna.

Ska bjuda på en bild av väckan och den utlovade på jackan en dag då jag känner mig mer taggad på att ta kort. Ungefär i morgon.

Sol och bad

Beställde en ny bikini inför sommaren 2011. Köpte en förra året men den har spårlöst försvunnit. Dock så gråter jag inga större floder över det. Tog den mest för att den jag hade var lite trasig. Förstår inte varför det inte ska finnas bikini med bygel i butik när det finns på deras hemsida! En stor miss som inte gillas. Att de inte har allt i butik som finns på nätet det är ju ingen sak. MEN att de inte kan ha minst två bikinidelar som innehåller en bygel gör väl ingenting?!

Svaret på frågan jag ställde tidigare är: Att lysa med en ficklampa.
Frågan löd: Vad betyder ordet fickla?

Sniket

Fattig är den som jämt vill ha mer
/Okänd


Bildkälla: www.oddsbonusar.se

Radiotjänst

Är verkligen maniska på folk ska betala! Förstår ju varför men de är faktiskt läskigt på att folk ska göra det. När de knackar dörr har de ju ett litet papper med sig som de fyller i. Finns några alternativ de fyller i hur de fått reda på att man har tv. Finns ett alternativ där de har sett genom fönstret att man har tv. Det gillas inte att de ska snoka runt folks egendom för att ta reda på om de finns tv eller inte.
Har kontaktat dem för att inte betala längre eftersom jag flyttat hem, men har fått olika förklaringar till varför jag inte får sluta betala. Ringde i alla fall nu redo med alla tänkbara uppgifter om min mor som de kan tänkas vilja ha. Behövde inte säga någon uppgift alls! Sa exakt samma sak nu som i mailen skickade till dem. Blir enbart "lite" irriterad över det.

Deras idé om att man skall betala tv avgift för att man äger en dator också är ganska skev tycker jag. Hoppas att de inte får igenom det! Ja, visst man kan se på SVTs programm även i datorn men det är avgiftsfritt. Tycker inte att man skall tvingas betala för datainnehav enbart för att man kan gå in på SVT. Gör så att folk måste betala för själva sidan! Kanal 5 och 6 har ju vissa program man måste betala för att se så man vet ju att det redan fungerar.

Kan gå med på att man måste betala för att man äger en tv det är helt förståeligt, men inte för att man ägen en dator. Där går faktiskt gränsen någon måtta måste det finnas.

Muffin

Umgicks med Emma och Aditi igår kväll. Riktigt trevligt faktiskt. Såg på en film med popcorn och chips med dipp. En vänn till Emma kom förbi ett tag. Gick sen med samlad trupp över till en tredje tjej som hade varit duktig och gjort muffins. Riktigt goda! Blev blåbärsmuffins med en smaskig glasyr ovanpå. Hon bjöd även på en slags kladdkaka med kockostoppar på som glasyr om man så säger. Tog receptet av henne så jag äntligen fick det. Har varit efter det ett tag nu.

Fick även reda på att ett av de nya svenska orden är fickla. Jag kunde inte gissa mig till vad det betyder kanske ni kan göra det? Skriv en komentar med vad ni tror det kan betyda så säger jag svaret senare.


Bardommens ljusa stunder

Jag har fallit för denna reklam från Volkswagen. De har verkligen fångat ett barns sinnelag på pricken! Har ni inte sett den bör ni göra det nu. Den är så söt.


Härligt härligt

Fick just ett samtal från en arbetskamrat på hemorten. Fick ta på mig några arbetsdagar under maj månad. Det är så välkommet! Är ju som sagt arbetssökande nu så jag tar de dagar jag får.
Sommaren är emellertid inga problem med för den har varit spikad ett tag nu.
Var även på arbetsintervju i veckan för första gången. Det kändes att jag inte gjort sånt förut, kändes dock som att det gick bra ändå.

Mannen är på skolan hela dagen så jag tänkte underhålla mig själv med att röja upp lite. Det brukar vara uppskattat och en syssla jag förter mig med när jag har tråkigt. Blir att hitta lite peppmusik, köra någon sorts karaoke till stereon (synd att väggarna är tunna) och sätta igång!

Så typiskt

Kände av det i går och på kvällen bröt det ut. Jag och mina halsmandlar var inte vänner inatt. De svälde upp och kranen började rinna. Vaknade mitt i natten och tog en alvedon i hopp om att det skulle bli bättre. Tog en i morse också och det har faktiskt släppt en aning. Tog några sprut av neseril också för att öppna andningsvägarna lite. Kändes som att ena näsborren blev en droppfri kork som dem på klämflaskorna. Fick bara in luft men inte ut den.

Var nere på stan nyss i ett litet ärende men tänker nog inte vandra utanför dörren mer idag. Vill inte bli värre och inte smitta någon heller. Tänker tycka synd om mig någon minut nu och sedan göra något som inte har något med självömkan att göra på hela dagen. Ibland är det skönt att vara lite miserabel men bara för en stund.


Otroligt

Några vänner från hemorten var i Umeå idag. Följde med dem upp på Erboda och ner på stan. Jag och Camilla fick agera GPS och förklara vägen fram och tillbaka. Gick hur bra som helst!
Uppe på Ersboda gick vi in på H&M för att de skulle kolla in lite kläder. På reahörnan fångade min blick en kavaj, i en mindre storlek dessutom! Testade den på och insåg att denna kan jag inte lämna i butiken.
Detta med tanke på:
1. De finns oftast inte i min storlek.
2. Finns de i min storlek får luften agera utfyllnad för mina bröst.
3. Den kostade inte skjortan!
Denna satt som smäcken vilket händer en gång i decenniet och i princip aldrig utan anledning nr 3.

Efter att Camilla och jag umgåtts med vännerna och mött upp Alexander så gick vi för att hitta kläder åt pojken. Han hittade det han letade efter och det passade honom riktigt bra. Ibland gillar jag hans ideér riktigt mycket!


Suprise

Kom till Umeå i fredags. Hade konspirerat ihop mig med Hannah och Camilla för att överaska Alexander.
Berättade nämligen inte för honom att jag skulle upp då. Hannah ringde och fick honom att komma till dem och döm om hans förvåning. Såg dock mest förbryllad ut men efter första chocken lagt sig blev han glad. Bästa komentaren var ändå:
- Varför kommer du nu?! Jag hade ju tänkt en grej till på måndag.

Gick ut med brudarna på kvällen på Olles och hade det mysigt. Älskar felsägningarna av Camilla. Var en bekant som trode jag hade en bror men har ju dock bara systrar. Camilla viste iaf vem denne bakante menade och sa:
- Men han hade kunnat varit ditt syskon om han var din bror!


Våren på ingång

Nu börjar våren ta fart, det droppar från taken, vägen tittar fram och det har regnat!
Härligt att sitta ute när solen skiner och värmer ordentligt mot solväggen. Dock inte så roligt att köra på vägen. Snön börjar luckra upp sig när den smälter så det är lite trögt att köra. Där snön är försvunnen tittar vår grusväg fram så fin och geggig. Än så länge är det inte världens sörja, tjälen är i ännu. När den släpper det är då det blir riktigt intressant. Lyckades att inte fastna i geggan förra året och planerar att inte göra det detta året heller.
Kände i måndags att det var slirigt på vägen när jag körde hem från jobbet, fick lite sladd men hävde den innan diket blev min vänn. Vägen är lite lösare redan nu på morgonen men vädret håller ju i sig stadigt och vi går mot varmare tider.
Ska bli skönt att kunna cyckla till jobbet i sommar istället för att ta bilen.

Bild: Hämtad från www.trafiktesten.se


Tomt

Har nu flyttat ut ur lägenheten i Umeå. Gjorde det i fredags då jag var ledig. Tills Alexander och jag hittat en egen lägenhet kommer jag att bo hos honom när jag vistas i Umeå. Är hemma i byggden och jobbar för tillfället. Så det lider ingen nöd på mig direkt.

Är snart färdig med jackan jag håller på med! Har haft syjunta här hemma ett tag nu och blivigt assisterad av mamma lite nu och då. Det som är kvar är ärmsluten, dragkedjan och halslinningen. Ska förhoppningsvis bli klar med det ikväll om det inte uppstår några problem. Lär lägga upp en bild näe den är färdig så ni får ta del av mitt alster. Känner att jag kommer att bli nöjd med den i alla fall.

RSS 2.0