Storuman

Ska bege mig till Storuman över dagen med några vänner. Ska hälsa på en tjej där och så ska vi ta en serie med bowling. Var där i helgen för att ta avsked av en vänn som åker till Usa ett år som aupair. Så jag har tjuvtränat lite kan man väl säga. Gick dock inget vidare men fick in en strike i alla fall en gång.
Lägger upp några bilder sedan helgen när jag kommer hem.

Ledighet

Riktigt skönt att vara ledig en fredag och resten av helgen. Idag har jag inte legat på latsidan inte! Klev upp och körde syster till bussen och satte igång tvättmaskinen när jag kom hem. Den har gått hela dagen lång, i alla fall så länge det funnits tvätt. Strök undan resten av kläderna som redan var torra. Efter det har jag faktiskt tagit det lugnt. Käntes så jobbigt att fortsätta städa rummet när Alexander occuperat golvet med sin mastodontväska. Perfetk att stuva ned någon i faktiskt om man vill smuggla med sig en vänn.

Tog kort på Alexander i förrgår och tänkte bjuda på en liten bild.


Abba-kalott

Fick ett il och ville lära mig hur man vikar en mössa. Är så kul med handarbeten och kunna säga "Den har jag gjort". De är ganska snygga och bekväma på sommaren. Sommaren är över snart men jag håller hoppet uppe om fler soliga dagar innan det bara är ett minne blott och längtan till nästa år. Gick riktigt bra att göra den, fick lite hjälp på jobbet och fick låna en virkbok då de grundläggande virkteknikerna finns illustrerade. Håller på att göra en till men den är dock inte till mig. Den ska skeppas ned till södra Sverige när jag är klar.



The final end

Ikväll blir det att åka till Sorsele med några vänner och se sista delen av Harry Potter. Ska bli spännande att se hur de fått till filmen. Innan det bär iväg upp till Sorsele blir det att åka förbi Malå och hämta upp Alexander som kommer med bussen. Äntligen är han här! Jobbigt att måsta sakna någon ju, men nu behövs inte det för några dagar i alla fall.


Panorama

Hemma är alltid bäst sägs det ju. Gjorde ett "litet" panorama över huset och omnejd. Kan inte säga att vi har haft lite utrymme att växa på. Har sprungit, krypigt och lekt många gånger på lägdan (även kallad åker) när vi var små. Detta är dock bara på baksidan huset. Klicka på bilden för att få en lite större version.


Grattis!

Var på fördelsedagskalas i lödrags hos en god vän i Umeå. Var riktigt trevligt!
Var även roligt att se alla vännerna som är kvar i Umeå medan man själv är hemma och jobbar. Fick också till lägenheten lite och hängde upp någon tavla. Sånt där småpyssel man egentligen aldrig blir färdig med.

RSS 2.0