Joo

Jo ja skulle ju lägga upp bilder här men har inte dragit över dem till datan än.
Sen har jag inte varit hemma så jag kan ha gjort det. Åkte till gränsmarknaden i Tärnaby där jag hann med en hel del. Dock var väl inte lördagen så lyckad... iaf inte halva... så jäkla duktig var man väl inte om man säger så.

Ska snart och jobba så det är väl bra med det.


It´s like going to the movies


Fotbollsräka

Selade fotboll med ett gäng från Gargnäs igår. Var småjobbigt eftersom vi var ganska få den här gången. Vi blev 4 st på vardera lag. Precis som när vi var små fick jag och Camilla välja lag eftersom det skulle bli mer rättvist fördelat. Det är väl en av fördelarna med att va tvillingar, man behöver inte vara rädd att bli vald sist.
 
Petade in 3 st mål för vårt lag men kunde ha gjort fler. Shabblade med mina fötter och sköt sneda skott som fasen. Irriterande var det iaf. En av herrarna på det andra laget sa att jag alltid tog bollen av honom, det var som en liten räka sprang förbi. Skrattade ganska gott åt det uttalandet.
Tydligen så går sneda skott i släkten också, min kusin sköt på frimål men missade. Precis som jag gjorde någon minut efter, och åt samma håll dessutom.

Det var riktigt roligt iaf men intensivt. Spelade utan vila och det känns i kroppen idag att det var länge sedan man selade fotboll. Haha men det är sådant man får ta.

Antagen

Såg att jag blev antagen till två av kurserna jag sökt in på. Syster tog sig också in på det hon ville så nu har vi verkligen inte hyrt lägenheten i onödan. Nice!


Swamp Soccer

Början av kvällen bestod av sällskapsspel.

    

Efter det så gick vi och kollade en sväng på dem som spelade.



         

Kvällen slutade lika bra som den började. Tur var väl det.

Wrong turn

Det har varit väldigt dött här på bloggen men det är enbart för att jag har haft en massa kul för mig och inte haft tid framför datan. Ska lägga upp bilder på förra helgen. Iaf de som togs.

Denna helgen blir det att åka till Storuman igen. Ska se när de spelar Swampsoccer och geggarn ned sig. Skulle gärna varit med men jobbar söndagen så ingen tid finns. Har fått med mig syster så hon ska följa med. Tåget bär av från lilla Gargnäs vid kl 12.


Not the smartest way through an anthill.

Jo Tess jag kan visa hur man gör :)


Arvidsjaur och Storuman

I fredags blev det att vara chaffis till Arvidsjaur till nattivalen. Såg och sjöng med till Björn Rosenström som spelade på kvällen. Hade även fullt sjå att hitta alla fram och tillbaka men det var skojjigt. Hann träffa några folk man kände igen ändå. Körde hem över Malå och fick blåsa en sväng. Kom hem kl 4 på morgonen. Gick bra att kliva upp för att jobba kl 9 dagen efter.

I går blev det att åka till Storuman. Skulle vara chaffis först men det bidde inte så. Hade fruktansvärt roligt och humöret var uppe idet blå. Hann bli lite irriterad där en sväng men gick över ganska fort.
Hinkade i några herrar en massa vatten innan det bar iväg hemmåt igen. Ska lägga upp de bilder som blev tagna under kvällen lite senare.

RSS 2.0