Snickarbod

Är det något här i världen jag skulle vilja ha tillgång till här så är det en snickarbod! Ibland får jag skaparil på möbler eller dyl och då skulle det inte sitta fel. Tur som haver finns min far. Han har diverse verktyg (och kunskap) till hands. Däremot är det ju inte så att jag kan tvärfara hem för detta.
Nu när jag var hemma sist så kunde han dock assistera mig plus att råmatrial fanns att hämta. Var nämligen så att detta året så lades taket om. Mycket fina plankor gömde sig där under. Min mor knep några för att det var så fina men viste inte riktigt vad de skulle förvanldas till. Jag däremot hade en plan!
Med hjälp från min far så har jag nu en mycket vacker sänggavel med trä från 1920 - talet som pryder sovrummet.
 
 

Flyttkaos

Håller på att få någon fason på lägenheten. I helgas vara alla möbler inne i lägenheten och i söndas var min första natt i den. Har inhandlat en säng men den kommer inte förrän nästa vecka så nu sover jag på en provisorisk säng innefattande en matta och soffkuddar. Fungerar riktigt bra, tackar mitt släktskap här lite. Lappen kan ju somna var som helst och längden är inga problem.
 
Saker jag tänkte ta tag i idag:
- Införskaffa gardinfästen + gipspluggar.
- Köksstolar
- Internetkabel
- MAT! 
 
Eftersom stolarna skall inhandlas på second hand så kan nog något annat roligt krimskrams följa med. Tidigare i veckan hittade jag fina dessertskålar och en extra kaffekopp t.e.x. 
Nu ska jag se hur det går för Gubben med maten.

RSS 2.0