Alla dessa reklamer...

... som folk skriver för sina egna bloggar kommer att raderas. Jag anser att det är ett desperat rop på hjälp för att tjäna läsare/pengar på er blogg. Vill jag hitta er så gör jag det.

Gardiner

Var inne på jotex några vändor och kom tillslut fram till att jag ska beställa några nya gardiner. Blev två par köksgardiner. Är som duktig på att beställa den typen kom jag på. Men de är de enda som jag gillar i sitt utförande, i alla fall på nätet. Blev i alla fall några som man kan ha på påsken och några lite när som helst men känns mest som sommar. Får väl komma ighåg att handtvätta de bruna (fika) då en köpare komenterat att färgen kan släppa lite.


Underworld: Awakening

Har just kommit hem från bion. Var dit med "Gargnäs" och sambon, vi såg på underworld: awakening. Jag tyckte att den var ganska bra faktiskt. Den kändes ganska kort däremot. Den höll i alla fall samma känsla som i de tidigare filmerna. Med slutet som var kommer det komma en till film inom någon framtid.



Fixade ju tvätten idag och skulle stryka några av sambons skjortor. Vilken mardröm! Strykjärnet som finns till vårt förfogande nere i tvättstugan är lätt som en fjäder och utan ångfunktion. Jättebra att det finns ett men det är inte något optimalt järn. Det skall skrivas upp till handlarlistan/önskelistan: Ett tyngre järn med ångfunktion.
Man inser vad man saknar när man inte har det.

Lekt lite

Väntar på att tvättiden ska infalla sig snart. Under tiden så leker jag i photoshop i hopp om att jag ska utveckla mina talanger... och det här har jag kommit fram till.



Foto: Anette Granström
Modell: Alexander Johansson



Nu så

Skulle uppdatera igår men det blev något konstigt så jag kastades ut från blogg.se. Dessutom så kunde man inte gå in och läsa på min blogg. Nu är det däremot fixat!

Idag var jag in på arbetsförmedlingen och skrev in mig igen. Riktigt hjälpsamma var dem jag pratade med i alla fall. Arbetsförmedlaren som tog emot mig var lite begistrad över min historik med jobb de senaste åren. Förstod dock att jag inte ville plantera igen när hon matchade mig till företag.
Fick även veta att jag behövs som arbetskraft uppe i Sorsele nästa helg, och vem är väl jag om man inte ställer upp!

Innan jag åkte hem så sprang jag in på Åhlens och handlade mig några vinglas. Har haft dem i tankarna ett tag och nu var det dags. Köpte också en penseltvätt till sminkborstarna, får se hur väl borstarna håller sig nu för jag upptäckte att alla shampoon inte riktigt är bra för dem.

Har även varit duktig och bakat limpa idag. Det tar ju inte så lång tid att baka själv men man är ju så dålig på att göra det. Varför fattar jag inte för det går fort smakar underbart och är billigare samt att man slipper alla konserveringsmedel. Finns ju egentligen ingen anledning till att inte göra det.
Ska nog ta mig ork till att göra apelsinmarmelad också. Gott som pålägg!

Fredagsintervju

Jag är med på en fredagsintervju här. Blev förfrågad om jag ville vara med för ett tag sen och nu har hon lagt upp det. Läs och begrunda incredible me! ;)

ost, kex och vin

Igår kväll hade sambon och jag lite myskväll för oss själva. Jag hade handlat nästan allt som behövdes men! Jag mitt klantarsle tänkte ju inte efter när jag köpte vinet. Kollade som mest bara efter ett som passade till ost och tog med det hem. När vi skulle öppna flaskan så insåg vi att en vinöppnare inte skulle vara dumt. Vi fick pressa ned korken i flaskan istället. Gott var det i alla fall!

Jag fyndade även på extrapris. Började med att springa på mediamarkt och inhandla en volymmaster. Efter det gick jag på jakt efter en mörkblå kavaj. Fyndade en jättefin modell, på HM så klart! Betalade inte ens 500 kr för dem tillsammans, gillas!

Springtime

Fotograf: Anette Granström


Nu kan kungen komma på besök

Har haft lite städdagar nu. Började igår med en halv flyttstädning inne i köket. Drog ut spisen och skrubbade rent, skåpluckorna fick samma bahandling. När sambon kom hem så fick han ta hand om toan.

Idag så fick dammsugaren göra sitt tillsammans med moppen. Ska till att torkas också och organisera lådor samt skåp. Är lite lättare att andas och hitta saker när det finns en given plats för dem.

Sen mina vänner blir det till att ta det lungt. Har en bok jag vill läsa färdigt för att börja på nästa så jag får veta hur det slutar. Har väntat ett tag på det nu.

 


Sunny day

Det är en strålande fin dag idag. Skall dock inte vistas utomhus så mycket. Bland annat för att det är dags för en röjning i lägenheten och för att jag inte kommer att kunna andas. Är snorig som tusan och det får påslag om jag går ut eller kommer in.

Chefen ringde även och så bokade vi in mig till att jobba någon dag innan påsk. Jobbar tacksamt alla dagar jag får. Tyvärr så kunde jag inte jobba åt hemtjänsten i veckan då jag inte hinner hem i tid. Men hann i alla fall jobba åt dem lite förra veckan.

Blodigt allvar

Igår var det klubb på Socalize och det var fullt med folk. Sprang fram och tillbaka för att plocka glas och flaskor plus att sopa ihop glas som krachat på golvet. Att hålla undan allt var inte lätt, hann som bara vända på mig så stod det ny tomglas och det small i golvet lite nu och då. Sopa glas på dansgolvet kan jag säga er att det inte var så lätt när en massa fötter var ivägen. Pga krachat glas så var det blött på golvet och således halkigt.

En kille fick erfara det och damp ner i golvet och tog emot sig med handen så klart. Det låg dock kvar små små glasbitar man inte riktigt fick upp på sopen och vad det blödde av det lilla såret! Han mådde i alla fall bra så det var ju tur.

Ikväll är det realeasefest för Mona Ersare så det blir fullt upp ikväll med.

New in wardrobe

Inhandlade ett par skor idag. De är väldigt bekväma för fötterna! Tänkte mest ha dem för jobbet men de är ju snygga till annat också och trevliga att stå i en hel dag. Har tidigare sprungit omkring i en kamrats skor för tillfället och hon har lite större fötter än jag så det är ju inte optimalt. Men då fick jag ju känna på en ordentlig sko i alla fall.
Ett annat plus var att de faktiskt fanns i 35 o, happy me!

Bildkälla: Eccostore.se


Nina Backman

Här kommer några av de utlovade bilderna på Nina förra året. Tycker hon blev så fin på den andra bilden. Tog mig tid till att redigera i alla fall två av dem innan jag ska och jobba. Vem vet det kanske kommer fler?

Fotograf: Anette Granström

Modell: Nina Backman



Sov gott

Var på en begravning i början av denna månad. Mitt i allt ihop så var det trevligt att se alla släktingar man inte ser så ofta av annars. Lärde mig iaf något nyttigt. När man ser en begravningskortege så ska man stanna tills alla passerat. Kör man bil kan man köra in till kanten av vägen och stanna, utifall några vill köra förbi. Anledningen till att man ska stanna är för att visa den avlidne och dess sörjande vördnad. Detta viste jag inte och det kan ju vara bra att veta.

Fotograf: Anette Granström


Sista dagen igen

Igår var det den sista (schemalagda dagen) för mig som personlig assistent i Sorsele. Fick en fråga av en arbetskamrat om hur det kändes. Inte speciellt alls faktiskt, har slutat jobba där tidigare och fått hoppa in som vikarie så många gånger. Därav likgiltigheten till "sista arbetsdag känsla"
Nästa vecka så blir det att vikariera på hemtjänsten så jag håller mig sysselsatt och springer mellan jobben.

RSS 2.0