Onsdag

Idag var mormor och morbror i Umeå. Hade ett ärende här så jag mötte upp dem när de kom fram. Fick lotsa dem genom stan till Ersboda och hem till mig. Bjöd på kaffe och mormor hade handlat fika.
Ruggit väder var det också idag kan jag lova. Snöblandat regn och snålblåst. Tur det hade avtagit när de skulle bege sig hemmåt.

Helgen börjar bra

 
Igår när jag kom hem från jobbet så ramlade det in två släktingar. Filosofin är bra här tycker jag. Är dörren öppen: Gå in, ropa hallå och råkade det inte vara någon hemma är det bara att gå ut igen. Nu var det ju bra att jag var hemma för det var trevligt med lite besök. Fick åka in till stan när de begav sig för att jag fick en liten present av en vänn. För att fira lite bjöd hon mig på bio. Blev Gangster Squad, riktigt bra!
 
Ikväll fortsätter jag och sambon fästligheterna med att ta en trerätters på Socialize. Ska bli så gott! Ny meny så det ska bli spännande för smaklökarna. Har ställt in siktet lite på någon rätt jag vill smaka i alla fall. Blir bra att äta innan jag ska jobba så man inte står där lite handfallen. Brukar gå bra i alla fall, blir lite "fake it till you make it" däremot. Fast å andra sidan är maten 5 stjärnig så helt borta är jag ju inte!
 
 

Eget initiativ i all ära men...

... tycker inte att man ska ta det i alla lägen. I alla fall inte dem som resulterar i att man villar bort sig en halvtimme. Gav en tydlig instruktion hur människan skulle gå för att ta sig från punkt A till punkt B. Tydligen så förstod denne hur jag menade men skiter i vad jag sa och gick sin egen väg. Eller i alla fall nästan sin egen väg. Träffade på en bekant som visste precis var vi var!?!
Nej jag var inte riktigt nöjd då.

Besiktning

Ja då var bokningen till besiktningen gjord. Skriver upp det överallt för att inte glömma bort det! Tror dock inte att det ska vara något problem. Måste däremot införskaffa mig en varningstriangel så det får bli en tur till biltema då!
 
På tal om saker jag bör införskaffa så är det vit tråd och någon spole så jag kan sy in kanten på mina eminenta påskgardiner jag köpte förra året!
 
 
Bildkälla: kajraving.bloggspot.com

Fika och en sneaky vän

Efter att jag slutat jobbet så ringde en vän och vi bestämde att vi skulle fika lite inne på stan. När jag möter upp henne så får jag veta att jag ska gå på bio. Jaha tänkte jag, nu har hon bara lurat hit mig med en fika som inte blir av. Jojjomensan det blev fika och bio efteråt.
Glatt överaskad blev jag av filmen. Hade dock ingen direkt förväntan av filmen heller. Utom att det är en svensk film och erfarenheten säger mig att de inte är på topp. Denna gillade jag däremot och tycker att ni kan se den!
 
 

Magkänslan är ok!

Nu i morse tog jag det slutgiltiga steget i mitt beslut till framgång! Känns så jäkla bra, glad att det är genomfört nu. Kan vara en märklig sak att känna glädje över för vissa men I´m doing it!
Nu vet jag att jag är fruktansvärt kryptisk i det jag skriver. Ingen invigd i ämnet förstår något men det är precis så jag lagt upp den här bloggen på. Mer huvudbry till folket! Haha

Jajjemensan

Nu har jag fattat ett viktigt beslut och känner mig helnöjd med det. Ingen liten sak egentligen men har jag tänkt på det så länge. Nu ska det bli av!

RSS 2.0