Tackar "tecsupport"

Igår fixade jag mig in i 2000-talet lite mer på riktigt. Umgicks med en kamrat från byn och drog med denne in i stan för att ordna micro-sim. Fikade lite och konstaterade att jag bjuder på maten då jag ändå fått i uppdrag att ta hand om denne kamtat under dagen. Blev mycket bra då jag fick en snabbkurs i smartmobilanvändande. Frågade ungefär 1000 frågor och fick små hjärnsläpp lite nu och då eftersom jag inte riktigt förstod och tyckte att fingrarna var klumpiga. Tillslut ska jag nog få ordning och fason på detta!
 
Efter maten blev det Ålidhem för att spela lite spel och träna magen lite. Lät "Vixen" vinna i Yatzy innan jag ägde i plockepinn. Efter det kände vi att pulsen skulle ökas så jag lärde en herre att spela två olika typer av kortspelet stress. Bombade även de andra medspelarna på tips och tricks de inte kunde svara på gällande telefonen.
 
Observera att jag inte har allt för många kontakter att skryta med på telefon. Så om jag frågar vem tusan du är beror det på ny hård och mjukvara samt nytt sim. Har inte glömt dig!

Återigen

Är återigen helg. Känns som att veckorna går fort nu, men man har ju hamnat i ett litet hamsterhjul. Inget fel med det egentligen, behöver inte hända saker hela tiden.
Har dock planerat lite olika saker denna helgen ändå. På lördag drar jag och Apan till pingstkyrkan för att spana in deras second hand butik! Har sparat dricksen hela veckan bara för det. Man kan (gör det jämt) ju hitta något spännande! Har dessutom skrivit en liten lista på vad jag vill ha/behöver tex. trevliga gardiner. På kvällen får vi se om jag drar till pokerkväll/utflyttningsfest, beror på formen.
Söndagen skall spenderas med Bingolotto! Dragit ihop ett gäng för det. Måste handla en lott idag så man har något att spela med.

her

Var med halvan och dennes respektive igår. Åt mat med dem och sedan blev det lite bio. Såg den nya filmen "her" med Joaquin Phoenix. Kan varmt rekommendera den! Var filmad riktigt snyggt och den fick en verkligen att tänka efter och lite läskigt också. Om ni ser den förstår ni varför.
Generella handlignen: En karl jobbar som brevskrivare i en högteknologisk framtid och känner sig ensam. Han köper ett intellektuellt operativsystem och blir förälskad i det. 
 
Bildkälla: www.imdb.com
 
 

RSS 2.0