Ailienbrain

Kul att experimentera lite med olika koncistenser iband. Sambon hade hittat en recept på en väldigt suspekt shot på nätet. Vi kunde ju inte låta bli att prova oss på detta. Upptäckte att man inte ska ha så hög alkoholhalt på det man blandar för att det inte ska skära sig och bara bli gegga av allt.
Detta är iaf vad vi kom fram till:



Baileys + bols blue + mangolikör + grenandine = ailienbrain

Träffpunkt

Igår så kom en bekant till Camilla förbi och visade upp några produkter från Mary Kay. Efter att vi testat produkterna och fått som en liten genomgång av dem kändes ansiktet som en babystjärt!
Inhandlade en ansiktstvätt med tillhörande fuktgivare och så ett mineralpuder. Har länge velat ha ett mineralpuder men det har som aldrig blivit av så nu slog jag till. Fick ju ändå hjälp med att hitta rätt färg nu.


 

I tisdags såg jag The Notebook med Ryan Gosling med en av huvudrollerna. Har sett den tidigare men det var ett tag sen. Insåg sedan varför det var så länge sedan. Filmen är hur bra som helst men slutet är så hjärteskärande. Det hade jag förträngt! Hade inte sambon suttit bredvid mig och det var efter kl 10 skulle jag storbölat så hela huset hade hört det.


Nu vill vi inte ha slask längre




Stranger than tiction

Fikade lite igår kväll med pappa och syster. Mycket gemytligt faktiskt. Efter att de drog vidare hem till syster så satte sambon och jag igång en film. Fick ett tips om denna av en god vänn till mig. Faktiskt så var den riktigt bra!
Gillar ju inte riktigt Will Ferrell´s filmer då de oftast är så otroligt överspelade och flummiga.
Den här är seriös med roliga inslag precis där det passar in. Kan rekomenderas.


Påsken som sådan

Om man bortser att jag jobbade alla påskdagar utom måndagen så har den varit riktigt bra! Föret, underbart och vädret lika så. Skam den som klagar!

Vi har hunnit med en massa, fira kusinen och hennes blivande "karl" till deras förlovning.
Söndagkväll åt vi påskmat på Änglagård. Riktigt god mat var det och efterrätten sen! Har aldrig ätit så god vitchokladmousse någonsin, skojar verkligen inte.
Måndag åkte vi ut några stycken med skotrarna. Blev ingen lång tur men det behövs inte för att må som en kung!



Förlovningskalas med fika och skumpa.


Let´s bowl

En vänn till mig fyllde år igår så vi drog iväg till Storuman för att rulla bollar. Som vi rullade och hade kul. Vi startade med att bowla. Döm om min förvåning när jag lyckades få till 5 strikes sammanlagt på två serier. Men då kan vi säga så här: Födelsedagsbarnet satte gränsen med en gång, första kastet och hon fick en strike!

Det fortsatte med att vi spelade två parti av ett fotbolsspel. Ni vet ett sånt som man ska snurra gubbar på en pinne. Frustrerande jättekul eftersom vi spelade två mot två. Ingen lämnas utanför. Mitt lag blev däremot utklassat!

Kosan styrde sedan mot elevhemmet där bollarna fick fortsätta rulla i en omgång biljard. Även här blev mitt lag utklassat med lite hjälp från mig dessutom. Jag är tämligen sportslig mot det andra laget. Fixade ned en boll till dem och psykade min egen lagkamrat. Så snäll är jag!

Innan näsan pekade hemåt så såg vi lite på film för att tagga ned lite. Är jobbigt att vara i sitt "esse" en hel dag. Det blev "In time" som en av kamraterna inhandlat på filmrean från en mack. Tycker faktiskt den är bra men man stressar sig åt karaktärerna på vissa delar.


RSS 2.0