Jag har nog krymt!?!

Japp jag måste ha blivigt ett barn, jag har till synes krymt. I alla fall mina fötter. Var i skellefteå i helgast och shoppade lite. Fann väl inte så mycket men det jag skulle ha hittade jag, utom ett par skoletter. Blev så jäkla less på att de inte har en enda sko i min storlek. Tekniskt sett så finns det eftersom jag har haft strl 36 den jag började sjuan. Men! Jag har fått börja gå ned på en 35:a för att de ska passa ordentligt. I Umeå vet jag var jag ska gå för att få ta på ett bar ordentliga skor men i Skellefteå är jag helt lost. Gick in på varenda skobutik men icket. Till sist gick jag bara omkring, roffade åt mig snygga skor, gick till kassan och frågade om den minsta storleken. fungerade inte heller. Så jag är skolettlös än så länge.

Det finns dock några affärer som har mindre storlekar. Känner att dessa bör rosas!

Eurosko - Har alltid lyckats finna ett par hos dem jag är nöjd med. Tyvärr kan man inte beställa hem.
DNA - Har ställt ut 35 i hyllorna så man slipper gå och fråga!
Scorett - Kan beställas efter på internet även. Är dock ganska litet utbud.
Din Sko - Kan hända att de till och med har en 36 som passar. Utöver det har de inte så många 35:or


Delad tur

Hade en delad tur idag så hade en stund för mig själv mitt på dagen. Som jag sa tidigare har jag en kreativ period nu så jag tog några bilder. Kan väl inte säga att det var så många som blev bra men jag är ju dock otroligt självkritisk. Några bilder kan jag "bjussa" på.






Nuna

Kände att jag är lite kreativ den senaste veckan. Har börjat sy upp en klänning, fastnade dock lite när jag måste sy till passformen. Ska sy upp en annan innan helgen också.
Skulle slänga några byxor som resåren gett upp på men såg ju att det satt ju en massa paljetter på benen. Har suttit och tagit bort alla för att använda dem igen. Inte på byxor denna gången. Nej jag ska låna en kompis ansikte till detta och ta några bilder. I mitt huvud kommer det att bli jättebra så nu hoppas jag att det inte blir som när jag ritar. Alltså ingenting när det kommer till papperet!

Magen skriker

Vaknade jättetidigt i morse för att magen talade till mig. Det var något som inte stod rätt till där inte. Det kändes som att någon slagit mig rejält i magen och ville inte gå över. Så jag klev upp, tog en alvedon, gick och la mig igen i hopp om att det skulle gå över. Tack och lov så gjorde det de så jag kunde somna om en stund.

Blev ordentligt klar i skallen när en atbetskamrat till mig ringde och sa att idag blev det surströmming! Så jag ska iväg och äta lite fisk senare idag.


Bumblebee

Var ute och fotade lite idag i det vackra höstvädret. Tängte att jag skulle ha bytt min header. Innan jag gick in svängde jag förbi mormor. Hon såg att jag gick förbi med kameran och ville se vad jag tagit för bilder. Hon har några blommor nedanför altanen. I en av solrosorna satt en liten humla. Tyckte det var konstigt att de är ute än för att det börjar bli så kallt men den ställde snällt upp som modell. Den rörde sig i och för sig inte så fort.

 

 


Klassiskt skådespeleri

En av de roligaste och underhållande anledningarna till att se äldre filmer är deras fenomenala skådespeleri! I den gamla serien av Supermannen är det många saker som bara är underbart roligt. Om ni sett den vet ni vad jag menar, har ni inte det. Se i alla fall ett klipp av dem på Youtube. Igår innan jag skulle börja jobba såg jag att "He-Man masters of the universe" gick på tv4 film. Tänkte att jag ser den väl, enbart för att kunna säga till killen att nu har jag faktist sett He-Man. Blev anklagad för jag inte gjort det. Riktigt underhållande film med tanke på allt "hi-tech" de har med och just hur de lever sig in i rollerna. Klockrent!

Komenterade detta till pojken och han sa:
- Då ska du se Conan barbaren med mig sen! Där är det samma sak.
Av någon anledning så tyckte mamma samma sak när jag berättade att jag sett He-Man från 1987.
Har inte heller fattat varför Dolph Lundgren är känd tidigare. Har bara vetat att han är skådespelare nu på senare dagar. Men nu har jag ju faktist sett en Dohlp Lundgren-film.


Telejour

Ska jobba idag men är lite oklart om när jag ska börja. Sitter här med mobilen i högsta hugg!
Man blir faktiskt lite rastlös men samtidigt vet man inte om man ska börja med något, för mitt i alltihop så kanske mobilen ringer. Det är kanske inte så jättekul att lämna något halvfärdigt. Dammsuga vågar jag inte, tänk om jag inte hör mobilen. Grymma värld! Nej skojjas bara lite. Ska nog ta mig något att äta nu.

Kväll

Jobbar kväll idag så jag har lite fri tid nu på dagen. Ska packa lite inför helgen och försöka hitta åt den där förgjordade nyckeln som försvunnigt. Inte det lättaste uppdraget då man inte riktigt vet var man ska börja leta. Det är tack och lov relativt begränsat område den befinner sig på. Men inom detta område finns det flera ställen den kan vara under, över, i osv... Dessutom fanns det ingen nyckelring eller sådant på den så det är rätt och slätt enbart nyckel! Den kan ju trillat ned var som helst.




Söndag

Söndagar ska enligt bibeln vara vilodagen man bör helga. Här hemma har vi ett praktexempel på att denna dagen tas tillvara. Det faktum att nästan alla dagar i veckan utnyttjas på samma sätt behöver vi ju inte nämna. Trots att vårt fina exempel gör lite nytta i mellanåt så ser hon relativt ofta ut så här:



Igår blev det att se filmen "Hop" om påskharens son. Den var mycket underhållande och sevärd för den som inte har sett den.

Skördemarknad

Idag så har jag varit på skördemarknad i Sandsele. Körde mormor dit för hon ville se vad de hade till försäljning och köpa lite potatis förstås. Tyvärr är det nu så att när en tid är utsatt förutsätter vissa människor att det hela börjar en timme innan planerad tid. Var knökfullt när vi kom dit och kön till de egenodlade grödorna var lång, observera att vi var där tio minuter innan utsatt tid. Många hade redan gjort sina inköp färigt och var på väg därifrån när vi kom.
Hittade istället andra saker som fisk, tunnbröd och dyl. Jag fann mig ett halsband som föll mig i smaken. Var inte en massa krusiduller på det så klart. Engelt och stilrent skall det vara!

Ikväll blir det film-mys hos "björntämjerskan" som bjuder på chips som tilltugg.


Några bilder sedan helgen

Nu har jag bråkat färdigt med datorn och lyckas föra över mina bilder från kameran. Bjuder därför på några bilder sedan förfesten på talludden. Är det någon som är med på korten och känner sig manad till att ta dem så går det bara bra. För att få en större version av de små bilderna vänsterklicka på dem.


RSS 2.0