Systeryster

Hjälpte min kära syster med lite smått, bla. att fota till hennes UF (Ung företagssamhet) företag 2L. Säljer således tvålar som doftar riktigt gott!
Hon ska stå och sälja dem i helgen på julmarknaden i Lycksele så gå dit och handla och leta efter detta glada ansikte:


Aha...

Märkligt vad folk är inne och kollar på bloggen då jag inte uppdaterat något. Tvärs emot de stora bloggarna.
Åker snart iväg till annan stad och nya äventyr med syster innan jag tar mig hem.

Dagens goda

Var iväg och lämnade CV och personligt brev till olika pers ass företag och hoppas att de ska ringa. För de vill ha mig! Ska även ut på måndag för att ge till dem som hade stängt filialen tills dess.
Medan jag väntade på bussen kom en dam med rullator och pratade med mig lite. Fick sedan hjälpa henne på och av bussen. Man känner sig så bra när man kan hjälpa någon och det uppskattas högt.

Gick även några personliga ärenden medan jag nu var på stan och härjade omkring. Fick tag i en ram i rätt storlek. Ska hänga upp ett arbete jag gjorde på skapande bild. Köpte även te som jag älskar! Köpte 200 gram så det ska räcka ett tag. Lillasyster hade påbörjat en trekantshal som jag blev lite avundsjuk på så jag ska göra en lika dan. Hittade samma garn som hon hade. Så vackert och myspys!


Stativ

Fick ju ett stativ av mammsen och pappsen när jag fyllde år. Har nu använt det för att visa vad det går för. Jajjemensan det var riktigt bra!


Gardiner

Har sökt efter några juliga gardinger som inte är för pråliga eller sticker i mina ögon. Har dock inte funnit det utom i jotex. Så jag beställde efter dem, skulle väl bli galen annars och ångra att jag inte införskaffade dem medan de fanns. Tyvärr (tur egentligen) var de på rea så summan på orden understeg 200 kr. Man får inte hem orden om det ligger under 200 lappen! Irriterad blev jag så klart, ville ju inte ha något annat. Hittade i alla fall ett par köksgardiner tillslut.



Bilderna är hämtade från jotex hemsida.

Jättekul!

Bilden talar för sig själv...


Duntäcke?!

Imorse när jag vaknade såg det onekligen ut som att vädergubbarna fick rätt. Det snöade nämligen och var vitt på backen. Inga stora mängder var det som dalade ned från himlen men det har lagt sig. Får se hur länge det stannar denna gången.

Härligt härligt

Åkte över till byn igår och spelade innebandy med pojkarna igår kväll. Det är riktigt kul och man blir jäkligt trött... iaf på sättet som vi spelar = Myket intensivt på glättigt golv. Vi var  sju stycken som spelade, blev således en flygande avbytare för alla. Ganska effektivt sätt att göra lagen blandade. Är egentligen urusel på bollkontroll men lyckades peta in några mål. Nog för att jag tror killarna var snäll med mig när jag petade in ett av dem, de stod nämligen stilla.

Visade även en blogg för mamma som hon kan kika in på när jobbet när det känns lite motigt. Killen skriver hur roligt som helst om vardagliga ting. Känns lite konstigt att sitta helt själv och skratta åt dataskärmen ibland men det går inte att hålla inne. Bilden är en länk.


Från tanke till genomförande

Fick en snilleblixt av några paljetter som satt fast på ett par byxor jag skulle kassera. Plockade bort dem och bestämde mig för att Cecilia Olsson skulle bli mitt offer. Sagt och gjort. Igår kom hon över så vi kunde skrida till verket. Riktigt nöjd! Hon blev så jäkla fin, eller vad tycker ni?

Klicka på de små bilderna så visas ett större exemplar.

 

Alla bilder är fotade av mig.


Astrid Lindgren

I söndags hade vi det riktigt trevligt! Vi var några stycken som drog ihop en middag. Det bidde fläskfilé med klyftpotatis och mango. Efterrätten bestod av äppelpaj, vaniljsås, fruktsallad och glass för att det skulle räcka.
Efter maten blev det massa snack och kollande på youtube, vidare från det kom vi in på Astrid Lindgrenfilmer. Slutade med att vi såg Kalle Blomkvist mästerdektektiven lever farligt.

I går kom en vän till pojken på besök för att göra lite ärenden men vi fastnade framför Grease. Sedan satt jag och pojken och såg Conan barbaren bara för att ha sett den. Var väl mest för att jag sett He man och han skulle visa en annan film med samma fantastiska agerande.




Bilder hämtade från Astrid Lindgrens hemsida

Folk i bussen

Imorse när jag bytt buss i Lycksele för att åka vidare var det en äldre herre som satt bredvid mig i gången.
När jag skulle sätta mig inledde han en konversation. Ganska trevligt faktiskt och halvlånga pauser mellan meningsutbytet men ändå trevligt. Men efter en stund kändes det som bara konstig för när jag svarade honom sa han inget och tittade på mig som att jag var lite tokig emellanåt. Jaha... tänkte jag. Fortsatte lite så en stund så när en paus kom plockade jag fram min bok.

Fick dock veta lite saker som jag inte viste, tex att det stått en kvarn vid hotellet i Lycksele. Samt var en människa i kommunhuset bor och att det är hon som har hand om snöröjningen. Det ni!

Härligt med träning

Det var zumbakväll igår. Min kusin ska även ha det på söndag kl 19.00 i samlingslokalen bredvid skolan, så kom dit och skaka på rumpan!
Kusinen har det dock inte på onsdagar men vad gör väl det när man ändå rör på sig. Idag hade jag mitt egna lilla träningspass hemma med löpträning och styrka i arm och axel. Man blir som härligt trött av att träna.






Fire in the sky

Igår kväll såg det ut som att himelen brann. Det är verkligen vackert när det blir så mycket färg på himlavalvet och inte bara svart eller blått.




RSS 2.0