Sluta blås!

Nu är jag lite less på detta ihållande blåsväder! Det är inte såhär jag vill att våra vintrar ska se ut, det är ju för tusan i slutet av november. Bara en kväll mitt i natten har det snöat här och det försvann på morgonen för allt regn. Väck mig när det börjar bli vinter på riktigt...

Serietittande

Det är dags för förkylningar och diverse influensa-attacker återigen. Detta fenomen går ju bara i vågor! Jobbade igår för att kunna hålla ordning och reda i restaurangen om det skulle bli mycket att göra. Fick för mig att jag reagerade på en viss konsumtionsprodukt och avfärdade mina svullna halsmandlar med det. Tur man är klok för så var ju verkligen inte fallet!
När jag hoppar av bussen och går en liten bit vill något ur min mage säga hej. Var inte så farligt så jag kunde hålla igen. Kunde däremot inte locka fram något när jag väl kom hem. Kunde inte sova ordentligt i natt och har varit värre i halsen idag.
 
Tur är i alla fall att man har burkat upp med lite serier och gått på biblioteket. Har börjat om att se "Band of brothers" som jag tog av min käre Gubbe. Kommer inte ihåg så mycket av serien men å andra sidan så såg man ju den då det gick på tv 4. Ska inte dra upp hur många år sen det var, jag vill inte inse att jag blir äldre.
 
 
 

Omhändertagen

Idag var jag nere på Gloss i nya gallerian (aka ombyggda kungspasagen) för en sminkkonsultation. Hade bokat in den förra veckan då jag var inne och kollade på en mineralfoundation. Mycket trevlig makeupartist men lite fåordig, kan dock ha varit för att inte störa koncentrationen. Förstår problematiken då det kom till mina ögonbryn, de är ojämna och jag får inte heller till dem kungligt. Vi skrattade lite åt det och tog bort 1:a försöket och började om.
Var hur som helst riktigt skönt, är ju som trevligt att känna sig ompysslad. Det är ju väldigt bekvämt och trevligt när någon annan lägger make upen.
 
Efter att jag var färdig där och gick ut med en ny mineralfoundation och ett vackert ansikte mötte jag upp min kära Halva. Satt på kafé Station och mös en stund och fick senare sällskap av någa andra tomtar. Efter vilda samtal om helt olika saker kom vi fram till att Disneyfilm skall ses med nya öron. Alltså ska vi se Lejonkungen på norska. Funderationen om hur det låter på en mycket allvarlig del i filmen måste stillas!
 
 

Dejtkväll

Efter att jag fyllt år fick jag ett presentkort på Socialize. Tänkte suga på den lite men vi har så goda saker på menyn just nu så det gick inte! Fixade in en liten dejt med min gode vän Halvan.
En mycket trevlig och stämningsfull middag som bestod av trerätters avslutades med biofilm. Blev ingen mindre än Don Jon. Båda var fruktansvärt mätta efter maten så det blev en te och varm oboy under filmen. Den var sjukt underhållande! Vet inte hur många gånger det blev att släppa skrattet lös under diverse dum- och pinsam -heter. Behövde iaf inte vara själv med detta då de andra 4 i salongen skrattade med oss.
Trailern är relativt intetsägande för filmen men den är genomtänkt och sevärd, en tankteställare!
 
 

Haloween

Var inte så mycket som hände på jobbet den lördagen. Så jag bytte aldrig om för att börja jobba, efter ett tag så ringde jag en vän. Denna vän, dess respektive och jag beslöt oss för att ta en god fika innan vi gick på bio.
Blev ingen mindre än "Thor: The dark world" För er som inte har sett den kan jag rekommendera! Kan även rekomendera att ni ser 1:a och Avengers men man kan ändå hänga med om man inte sett någon av de tidigare filmerna.
 
 

RSS 2.0