Göteborg

Stack iväg till Göteborg i helgas med sambon och två till. Vi hade riktigt skoj i bilen och ingen blev sådär less man kan bli av att åka långt. Vi kom dit på fredag mitt på dagen ungefär och kan jag lova att det är en barnlek att köra i Umeå! På kvällen blev det att simma i polen och utgång efter det. Var inte tvärlätt att hitta ett ställe vi fick gå in på, 23 eller 25 årsgrängs var det "vanligaste". Ett ställe vi frågade på hade tom 30 års gräns.
 
Lördagen blev det att gå på Liseberg! I alla fall sambon och jag. Trots att det är ganska sent på sommaren var det mycket folk i farten. Kötiden var ändå inte så lång, vissa kunde man bara gå rakt in i medan vissa hade 30 min. Helt okej.
 
Söndagen ägnades åt att köra hem. Blev en liten sightseeing över landsbygden i södra delar då det var en olycka som inträffat efter E18. Läste på trafikupplysningens hemsida och insåg att om vi inte stannat på Ikea hade vi kunnat vara mitt i smeten med tanke på tidsaspekten! Vi kunde i alla fall vända om och köra en annan väg.

Drive

Körningen gick galant. Vi tog oss ned utan bekymmer, problemen var när vi kom in i storstan! Rörigt blev det när det inte riktigt såg ut som på kartan och man inte riktigt såg hur vägen gick. 5 olika filer hade man dessutom att välja på. Tack och lov så hade en av oss en gps funktion som faktiskt fungerade. Även med gps så körde vi fel. Men då har vi sett lie annat än vad vi skulle också.

Vägarna är många

Vi kom i alla fall fram till något vettigt igår. Sitter och synar vägbeskrivningen hitta kom fram till och den var inte så dum. Nästa uppgift för dagen är en tilläggsförsäkring för att inte behöva sitt och grina någonstans! För det vill vi ju inte alls.
 

Skor, skor, skor

Föll för dessa skor när jag såg dem. Nu har jag prosessat tanken på att äga dem färdigt så nu är de beställda!
Visade dem för min syster och även hon föll för dem. Det blir ett par svarta för hennes del.
Är annars just hemkommen från jobbet. Var lungt på eftermiddagen så karl´n och jag som samåkte kunde dra hem lite tidigare. Skönt, speciellt när man måste upp vid 5 för att ta sig dit till att börja med! Senare ikväll är det planer som smids till en potentiellt fantastisk helg...

RSS 2.0