Bild kommer antagligen!

Idag var det drop in på Red Dragon i stan. Gick dit i morse och skrev upp mig. Så nu har även jag "klåtat" på kroppen. En sak kan jag säga er (om ni är rädda för nålen) att det är mycket värre att ta och vaccinera sig.

Nu fick jag igen

Jag har städat nästan halva lägenheten nu. Har som sagt varit något av en stor slacker när sällskapet försvinner. Håller på att röja upp skiten nu och det går sagta fammåt. Det värsta är nog ändå alla papper som ligger strödda överallt (inga räkningar för de hamnar i en pärm) som jag inte vet om jag får slänga! De åker bara runt i olika högar och ställen i lägenheten. Ska nog dumpa alla i en kasse så får den ansvarige titta igenom dem.
 

Vad betydet det?

Nu mina kära medmänniskor vill jag att ni ska kommentera!
Hjälp mig att bena ut begreppet "BADA BASTU" vad betyder det?

Ofrivillig shopping

Mor och min syster kom på besök till Umeå igår. Blev så klart att följa med dem till stan för att umgås. När man inte ska ha något är det ju så klart att man hittar saker. Inne på Gina tricot så fann jag mig en orange blus i halvtransparant material. Den åkte med hem! Är så svårt att hitta orange kläder i rätt nyans för mig så när jag gör det så vill jag så klart ha plagget.
Syster skulle ha sig en ny bh så vi gick till Twilfit. Där hade de halva priset på reapriset så jag kunde inte låta bli att införskaffa mig två nya bh:ar för 74 kr! Vilket kap.
 
Var även uppe på Ersboda där en vänn hittade lite inredningsgrejer till sitt studentrum. Fick lösa ut henne för man kunde vist inte lägga undan sakerna. En mycket nöjd tjej gick ut därifrån men en stor matta under ena armen och en lampa över den andra axeln.
 
Bildkälla: Gina tricot

RSS 2.0