Som utlovat var

Här kommer några bilder på jackan jag ska sy. Dessa bilder är dock bara på provexemplaret och på tyget jag ville ha den i.


Baksida


Framsida


Tyget som skall användas

Frånvaro av ljus

I mörker är till och med en get vacker.
/Okänd

Bildkälla: draconianobservations.blogspot.com






Syjunta

Har sytt, sprättat, sytt, mätat klippt och sytt i ett par dagar nu. För att få till min bolero-jacka så bra som möjligt så har jag tagit mönstret och sytt upp ett provexemplar. Ändrat5 mönstret och sytt upp lite mer. Idag så färdigställde jag provexet och det blev riktigt bra faktiskt! Nu är det till den stora utmaningen och se om jag får till det på "the real deal"! Ska ta ett kort sen för att visa hur det ser ut nu.

Ska snart åka iväg till S för att plocka upp mamma för att sedan köra vidare för att hämta pappa. Vi ska nämligen på en liten shoppingtur idag då jag är ledig. Får se vad som följer med en hem i kassen sen. Vet nårga saker som ska med i alla fall.

Fadäs

The wise man lern from others mistakes, fools by their own.

/Engelskt ordspråk

Skidor

Körde upp ett spår över sjön med skotern för att få ett bra spår till mamma att åka skidor på. Jag letade åt mina pjäxor och tog fram skidorna och följde med henne på en åktur. Riktigt härligt då vädret var strålande. Solen värmde på riktigt bra. Dock så måste jag införskaffa mig ett par nya stavar! De är alldeles för korta för att man ska få en ergonomisk åkställning. Gick inte att skata (stavning?) med dem så det gav jag upp ganska fort.

Skulle installera photoshop på mors - farsans dator men mitt fickminne är försvunnet! Tog upp det till datorn och lät det ligga men nu är det inte kvar. Så jobbigt när saker man behöver försvinner. Mamma får vänta en stund med sin lektion i programmet till jag återfunnit det.

Plagiat

Den vanligaste förfalskningen:
Att förfalska sig själv.
Elmer Diktonius

Bildkälla: Boysen Illustration

Övertalad

Lyckades övertala Alejandro om att stanna här hos mig en natt till. Detta bestämdes just som bussen stannade till och tog posten på Ica. Så istället för att bli av med honom kl 15.20 blir jag av med honom 06.40 i morgon på morgonen. Snyft och blä för att ha redovisningar på fredagar som ställer till det. Men det är ju "bara" att vänta två veckor till sen så får vi ses igen.
Hmm låter som att jag dör för det men de är ingen fara. Det är sunt att sakna och vara ifrån varandra i ett förhållande. Skulle väl bli galen på pojken annars, undra hur det skulle sluta.... en hög med alexandermos på golvet?!?!

Håller på att vinna ett par örhängen till honom också, det gör jag här hos en annan bloggare.

Happy

Är nu "återförenad" med Alejandro, han kom hit idag och ska stanna iaf till på Torsdag.
Med tanke på vad som hände sist när han var här så ska jag ta det säkra före det osäkra. Flytta ned madrassen på golvet! Vill inte risktera att fler plankor går av.

Tänkte visa tyget jag införskaffade för att sy en kort trekvartsärmad amerikansk fotbollsjacka. Tänkte att jag skulle vara ambitiös och göra en sådan. Det får bli när jag tagit en bild på det.

Fighting Black Swan

Väldigt inaktiv under vissa perioder men det är helt enkelt för att jag orkar bara inte sitta vid datorn. Har annat roligt för mig. Har tex. hunnit med att se både Fighter och Black Swan.

Fighter var bättre än jag trodde. Hade väl inte någon direkt föreställning om vad den handlade om från början. Generellt sett så gillar jag inte riktigt filmer som filmas som en dokumentär men de fick faktiskt till det i denna filmen. Kan bero på att de inte överdrev med den "typiska" filmningen för dokumentär eller för att jag helt enkelt glömde bort att det var så.

Black Swan var utomordentilgt bra. Vilken skådis Natalie Portman är alltså! Blev tilldelad en svår roll som hon utförde riktigt bra, förstår varför hon vann en oscar som Cecilia sade. Vill inte spoila filmen för er som inte sett den så jag gör inte några större utlägg om den. Utom att NI MÅSTE SE DEN! Många blandade kännslor efter och under tiden ni ser.






Är även med och tävlar åter igen men denna gången om en parfymbox hos Dennis M.


Varför går det inte?!

Nu har jag försökt att lämna en kommentar till två stycken olika bloggare med olika domäner. Dock så vill detta inte fungera. Tycker ju att det borde fungera på någon. Lite ledsamt är det i alla fall, men det får man leva med.

Här är även bilden på hur naglarna blev. Fick tag i kameran tillslut så jag fick mig en bild. Miss Linder får lägga vantarna på denna bilden om hon vill.

Bild: Anette Granström

RSS 2.0