Teknikens j#la under!

Ibland blir jag bara så förgjordat irriterad! Jättebra att ha en skrivare, om den vill fungera. Har installerat den till datorn men icket vi ska tjura och inte vara till lags. Behöver skriva ut två viktiga dokument, får väl fråga om det går bra om jag mailar det istället.
 
NOTE: Köp bara kända märken (i alla fall en av de större) som varit med ett tag utan omödiga finesser, då fungerar det! Har en superbillig HP hemma (tyvärr) som jag köpte på clasolsson, finns en scanner på den. Fungerar alla tider utan knorr. Den som är i lägenheten är en av de mindre kända märkena och en jäkla massa funktioner på som man aldrig kommer att använda. Den fungerar inte tillsammans med datorn!
 
Nej fy nu måste jag sluta, måste få något roligare att tänka på än det här. Ska nog sätta mig och skriva för hand. Då har jag ju i alla fall dokumentet. Tacka vet jag en vanlig hederlig penna. Enda som kan hända är att bläcket tar slut!

Pityriasis rosea - Medaljongsjuka

Antar väl att jag fick detta istället för att bli helt förkyld. Är i alla fall bara där och gör inte så mycket väsen av sig. Blev däremot lite fundersam vad dessa utslag var för något så jag gick till distriktar´n för att få reda på det. Inget farligt och inget man kan göra åt. Är en virusinfektion, det är ju förkylning också.
 
Ikväll blir det att fira fadern på hans födelsedag! Mamma har bakat tårta idag så den blir det att smaska sig in på. Var tyvärr ute i dålig tid. Har inte någon present...
 
I morgon har vi i alla fall schemat upplagt. Kl 10 blir det att se på skotertävlig i Pettersburg (en del i Gargnäs) som de annordnar. Kom dit och kik! Kl 14 är det brännboll på fotbolsplan för alla som vill vara med. Är heltaggad för morgondagen, en av de bästa dagarna under sommaren måste jag nog påstå. Vi har så kul i Gargnäs då!

Tamron AF 70-300mm

Igår fick jag leka GPS med en vänn från Gargnäs som kom till Umeå. Gick hur fint och bra som helst och vi tog oss fram utan krusiduller. Hon hittade sig en ny mobil och jag lyckades hitta en nytt objektiv. Har sugit på det länge nu och passade på när det var ett bra pris. Fick kolla in objektiven lite närmare nu och bestämde mig för en 70-300 istället för 55-200 som valet har stått mellan.



Idag är det sista arbetsdagen innan en ledig vecka som skall spenderas på hemorten! Som jag längtar kan jag säga. Blir ju inte riktigt så man åker hem så ofta när man jobbar som jag gjort nu. Är som bara glad att det går så pass bra på jobbfronten som det gör.

Cocken?!

Blev lite chockerad när jag loggade in på mitt konto på blogg.se Allt var ju helknäppt! Man lyckas väl lära sig det här utseeendet också men just nu är det bara ologiskt. En komentar jag fått som jag publicerade försvann helt plötsligt, varför?

Just nu så sitter jag i Stighalls residens och ska snart ut med hunden. Fick sova här inatt och så blir det denna natten också. Båda våra sambos är inte hemma så ingen av oss kan sova ordentligt bara därför. Hemskt när man är van att ha någon att sova hos sig (eller i alla fall i lägenheten) och plötsligt är det ingen där. Hemskt mycket ljud man läggere märke till, ungefär som när man just flyttat in och sover där första natten.

Längtar till på söndag för då får jag åka hem! Ska bli kul att få komma hem och se alla man inte tittar på så ofta längre. Dessutom så är midsommar snart här, få se vad kul man kommer på då.

Gone with the wind

Grannarna var snabba på att plocka ihop allting så nu är de borta. Åkte redan igår kväll.
Sambon åker hem idag med bussen. Blir själv i lägenheten och kan inte ens gå över till grannen som varit så lätt. Tack och lov så är jag inte helt ensam. Vännerna från Sorsele bor ju på campingen några dagar till! Sen har jag ju faktiskt "gubben" också.

Cykel

Nu har jag skaffat mig en cykel. Fick köpa av min vänn hennes eftersom hon ska flytta. Kommer att bli lite tomt när de åker men det blir nog att hälsa på henne någon gång. På fredag ska vi hjälpa dem att lasta på släpvagnen sen bär det iväg för dem. Får användning av alla andra flyttningar och tetriskunskaper man har!

Balen 2012

Var ju som sagt i Lycksele i helgen för att hjälpa min syster med håret och sminket. Fick till det riktigt bra tycker jag faktiskt! Ni får bedömma det själva annars.

Linda och Dennis


RSS 2.0