Reklam?!?

Ser ut som att jag har fått ofrivillig reklam! Förra inlägget är det en länk till nån dejtingsida. Får säkert det i detta inlägget också. Gillar inte det riktigt.

Kul kväll ikväll i alla fall! Mycket folk som kom in och ville äta. Hade nästan fullt i matsalen där ett tag och det var knökfullt i loungen.
Liten märklig sak hände även. En av mina kolleger mötte en gäst i dörren och frågade vad denne ville äta och hur många de skulle bli. Hade dock ingen plats åt dem så hon sa att de nog var tvugna att komma en annan dag. Varpå gästen säger: "Nej det tänker jag verkligen inte göra! Pratade med en och hon sa att det skulle gå att lösa!"
Överhörde bara denna diskussion så när jag kom ut igen undrade jag såklart vad det var frågan om. Grejen är nu så att ingen av oss i servisen hade pratat med någon oplacerad gäst som kommit in. Hur som helst säger vi inte på det viset, antingen finns plats eller inte. Skojade till det lite och sa att denne säkert pratat med någon annan gäst och de sagt att platsfrågan skulle lösa sig.

Massa BIO!

Igår såg jag och killen Warm Bodies. Ganska mysig film faktiskt även om det fanns några morbida inlägg lite här och var. En genomtänkt film allt som allt i alla fall.
Efter den var färdig sprang jag och mötte upp Mannen utanför Station. Fikade lite go grejer där innan det var dags för nästa film. Den här gången Iron Man 3.
 
Filmen i sig var riktigt bra! Värd att se på bio helt klart. Personligen tycker jag att filmerna med Iron Man bara blivit bättre ju fler de gör. Dock så är jag lite rädd för om de gör en till. Vill som att de ska sluta på topp så man får ha kvar förväntingen på vad nästkommande skulle kunnat bli. I nuläget är det ganska säkert att de inte gör en till. De har fortfarande inte fått Downey Jr att skriva på för Avengers 2. Kommer att bli mayhem om inte han är Iron Man, han är ju fatastisk!
 
Nu kanske några tänker "Hon är ju galen, det är ju som dyrt att gå på bio!" Nej inte för mig denna gången, en fribiljett sen The Hobbit och en pga bioklubben. Enda som kostade något var popcorn och dricka som jag förövrigt bara smälde i mig på Warm bodies.

Mycket folk!?

Det ska vi bli varse ikväll. Hörde av sig från restaurangen igår och ville att jag ska komma in ikväll. Så klart jag gör det! Var vist ganska många bokningar + att vi har after work ikväll. Dessutom så är en av kockarna iväg på annat uppdrag. Kul när det ändå är många som är ute och äter såhär innan löning. Får man sig något att göra så att säga.
 
Körde fit-testet igår och ja det tar på kan jag säga. Benen känns som när jag började med träningen. Men nu sitter mycket av värken i låren istället för vaderna. Skönt! Blir att träna bort den sen.

Studenten

Igår fick Halvan och jag ett infall. Tänkte gå och se Mama på bio för vi fick som lust att skrämma upp oss lite. Så blev inte fallet när vi såg trailern på "Studentfesten" Såg ut att ha tillräckligt mycket allvar och humor som vårt humör tillät. Vi ångrar inte att vi såg den! dessutom så hade vi förmånen att se den på en måndagkväll, inte så många som ser på bio då! Utom om det är en premiär så klart. Vi fick en hel biosalong för oss själva!
 
 

Helgen som sådan

Har väl inte varit allt för händelserik. Är dock inte ledsen för det. Ganska skönt när det är lugnt.
Hade i alla fall fullt upp på jobbet både fredag och lördag. Rasslade bara in med folk när vi öppnade på fredagen! Gick ändå hur bra som helt både i servisen och i köket. När det lugnade ned sig fick jag lite mat. En sak är säker, man tänker inte på hur hungrig man är förrän man börjar äta när det blir på det viset.
 
Lördagen började ganska lugnt men när bokningarna trillade in blev det genast mer att göra. Ungefär då började det komma in fler till Loungen också. Men där försvann folk lika fort som de kom efter de ätit så vi klarade oss riktigt bra den kvällen också.

Magen arbetade!

Just hemkommen från Al Picher påtår tour. Riktigt kul var det! Han försökte verkligen få publiken att interagera undertiden han körde sitt race. Blev en blandad kompott av diverse saker, helt urspårat när han visade en bild på en macka. Då frågar han om det finns något zoo eller liknande här och folk sa nej (finns ett i Holmsund?!?). Han blev ju lite förbryllad och frågade vad som egentligen fanns.
Skrek att det finns kameler strax utanför Tavelsjö. Så klart med den stora kollen folk har i Umeå var det någon som fnös. Hade i alla fall med mig en tjej som faktiskt varit och kollat på dem.
Sneakade till mig en autograf innan vi gick från teatern. Måste bara hitta ett bra ställe för biljetten nu!
 
De andra i gänget stack iväg för att se på bio efter föreställningens slut och jag drog hem. Kände inte för att gå hem i kvälskylan som smygit sig fram.
 

Långpromenad och fynd

Igår gick Halvan och jag upp till Ersboda handelsområde. Fick nog ihop en massa steg då det är cirkus 7 km dit. Svängde in på röda korset och fann mig en splonkans ny bärplockare, old school style. Ingen skit i plast alltså!
Hittade även ett fint litet tefat som passar alldeles ypperligt till tvålkopp.
 
Den egentliga anledningen till att vi gick dit var för att Halvan skulle byta slang på sin cykel. Bidde dock så att allt ska bytas, däck och slang under 200 :- då är det lika så bra. Ska vara moraliskt stöd senare idag när detta skall bytas och en kedja ska smörjas.
 
Ikväll blir en bra kväll. Gänget äter tillsammans och sedan blir det Al Picher! Woup Woup! Så glad att vi upptäckte i tid när han kommer till Umeå då jag missat förra gången han kom. Hade dock farit på båda föreställningarna hur som helst. Han är fantastiskt rolig!

Road trip

Tog en tur förbi Piteå igår med syster och kusin. Hälsade på en del av släkten från fars sida. Kändes riktigt bra och vi hade kul i bilen. Vägen hem tog vi via inlandet och hälsade på kusinens kille. Fick lite eftermiddagskaffe där innan vi drog hemåt igen. Blev en heldag men lätt värt det!

Tandvärk!

Måste gå till tandläkaren på måndag om det inte har blivit bättre! Mina visdomständer är som sagt på väg ut. Nu har en av dessa kommit på att kasta sig ut i ilfart! Detta resulterar i att det gör svinont och den växer dessutom snett som tusan. Är jäkligt spänd i kinden och kan inte öppna munnen i ordning. Plus att smärtan strålar från tanden ner i halsen och upp mot örat. Känns ungefär som när man åkt på dunderförkylning med halsont.
 
Detta måste väl ändå till att gå på tandförsäkringen! Måste om inte annat ringa och fråga. Vill inte ha det på detta viset.

Go mat´n

Idag är det menyprovning på jobbet. Får se vilken rolig mat det kommer att bjudas på i sommar! Men innan jag drar dit så ska jag göra slag i saken och göra bort dagens träning. Vet icket när jag annars skulle få någon tid till det. Blir nämligen att gå på Allstar när jag är färdig med vår meny. Skulle möta upp kusin där.
 
Har även fått nys på en ny lägenhet. Ska se om jag kan komma förbi och titta på den någon dag i veckan. Sen hoppas på att ingen vill ha den. Tihi.
 
Bildkälla: Socialize

Bikinikampen

Jag och halvan kom överens om att nu jäklar är det slut på laterierna! Halvan har iaf varit duktig på att hålla igång men trillar tillbaka lika lätt som jag inte orkar. Slöt då igår ett avtal så vi får någon pepp.
Har samma program vi går efter, tränar varannan dag och stämmer av med varandra efter avklarat pass. Jobbar så olika tider att vi inte kan göra det tillsammans. Efter tre veckor är det upp till bevis.
Ett litet fit test vi matchar och förloraren får ett straff. Kom inte fram till något straff men det var på tal om bitchslaps på brösten efter "New girl" vi såg.
 
Starten var idag! Ropar inte varj i onödan så vi får väl se hur det går längre fram. Lätt att vara duktig i början när man kommer på något. Men det är alltid lättare att vara två hur som helst. Bara man får någon rutin på allt så kommer det sig mer av sig självt.

RSS 2.0