Jippi Hippie!

Midsommaren var riktigt trevlig! Inledde som vanligt eftermiddagen med brännboll för hela slanten. Det blev fyra lag. Innan vi började att spela så fick vi invänta pojkarna som hade klätt ut sig. Eftersom de vill göra storslagen entré så kom de relativt sent. De anlände i en finfin målad folkabuss. Eftersom min nya mobil inte riktigt vill sammarbeta med mig än så lyckades jag inte få över bilderna på datorn. Fick vara ful att ta en från facebook.

Fotograf: Mia Nilsson

Eftersom det var Tisdagkväll igår så var jag och mina kumpaner på bilbingo. Chaffören klagade lite på att ingen i vår bil hade vunnit och sa att vi skulle börja med det, så att tutan inte dammade igen. Nog fick hon som hon ville. Syster vann så chaffisen fick tuta. Inte långt efter får denne panik än en gång när vi sätter i gång i baksätet. Denna gången var det jag som vann. Inte mindre än 1000 kr trillade ned i min ficka, tackar så mycket för det!
Håller nu siktet inställt på byggpotten, den gick aldrig ut förra året så den är lite saftig.

Felsteg

Lär av andras misstag,
du hinner inte begå alla själv.

/Oscar Wilde

Övning ger färdighet

Var ett gäng som drog ihop oss och spelade brännboll. Vi ansåg att lite träning inför midsommar behövs då byn med viss omnejd drar en brännbollsturnering. Jag kan dock inte delta i detta spektakel då jag jobbar. Får sno bilder av folket och höra sagorna om dem efteråt!

Fick hem avin på mobilen i torsgas. Tro det eller ej så har jag längtat efter att det ska bli måndag sedan dess! Är nog första gången för mig. Blir att hämta ut den innan jag börjar jobba och motstå kliet i fingrarna tills jag slutar.

Dags igen

På söndag kl 19.00 är det dags för Zumba igen. Tänkte göra lite reklam. Är det någon som känner sig manad att komma, GÖR DET!
Håller till i samlingslokalen i dörren bredvid distriktsköterskan på skolområdet i Gargnäs. Instruktören heter Elin och det är till henne betalning sker. Endast 40 kr per person.

En liten karta så ni hittar. Tryck på den för större bild.


Beställde en ny mobil igår så jag väntar spänt på dagen den kommer. Efter några om och men så slutade det på en Sony Ericsson Elm i svart.


Tandis och flyttstäd

Var i Skelefteå på måndagen. Åkte dit för en uppföljning sedan jag tog ut rälsen och började använda nattskena. Denna gången var den sista så jag fick ta med mig gipsavgjutningarna de gjorde på mina tänder innan de satte in den. Med tanke på hur raka och fina mina tänder är nu såg dem groteska ut tidigare.



Efter tandregleringen så fick jag med mig Tobias på Tatong och åt kinabuffe. De har den absolut bästa sötsura såsen av de uteställen jag ätit på. Han var dock lite stressad så det blev en ganska snabb lunch och en takeaway kaffe på wanes. Han höll på att flyttstäda och var efter i planeringen. Eftersom jag inte tänkte bränna några pengar på att shoppa (var inte så länge sedan jag var där) hjälpte jag till med städningen. Betade av det relativt fort med gott resultat.

Beslutsångest

Just nu så lider jag av en lindrare form av beslutsångest. Har kollat runt på nätet efter mobiltelefoner. Har visat sig vara ganska lätt att hitta de som kavlificerar sig efter min smak. Är väldigt kräsen när det kommer till kritan. därför har Sony Ericsson gjort det lätt för sig och har bara två classiska mobiler ute. Väldigt lätt eller hur!?
Det är egentligen inte så stor skillnad på dem, störta skillnaden hittar man i designen (i alla fall jag). Cedar faller lite med att den har knappar som lutar in mot knappsattsen, lite som en väldigt sned trapp. Å andra sidan så vinner den ju på att den har den nya laddaren som andra märken också har. Suck! Jag vill att min gamla mobil ska hålla i århundraden utan att flanera! Börjar dock bli lite sliten.


Skål

Är snart på väg till talludden i Sandsele. Skål på er allihopa och om vi syns där kan ta en stor gruppkram!

RSS 2.0