Frustrated


Fotograf: Anette Granström

Shoppat

Var på stan idag för att införskaffa mig ett par svarta jeans. Hittade ett par på bikbok. Köpte man jeans där fick man till en vara till ett värde av 149 sek. Tog en vanlig basic topp, kan vara bra att ha.
I lördags fann jag mig en annan top som var lite draperad över bröstet. Satt som smäcken så den fick följa med hem.


TQ Nattklubb

Första gången jag jobbar på nattklubb. Fick sitta i insläppet och till min fasa insåg jag vilken årgång som fyller 18 år i år! Huvva ligen ändå! Riktigt trevligt folk som kom på besök och vakten fick uppgiften att underhålla mig och jag honom. Det innebär egentligen att han skulle kolla alla som kom in och se till att kassan inte blev stulen, haha

Var inte så dödligt trött när jag var på väg hem men det kändes i fötterna när jag gick att de hade fått komma till användning. Vaknade nio för att Lina ville ha hämtning och skulle inte gått och lagt mig efter det. Var astrött när jag vaknade igen och kroppen slö. Ska fortsätta vara slö till i morgon. Det är jag värd tycker jag.

Goodies

Dessa produkter kommer att dimpa ned i min brevlåda någon dag snart (hoppas jag). Plus en liten överaskning i form av... ja det vet jag inte!
Är med på en sida där man får testa nya produkter och sedan lämna feedback på dem. Nu har de en kampanj med Wella Pro Series. Fick en inbjudan om att få delta och det gjorde jag, återstår nu bara att se om de orkar hålla frisyren på plats.

Bildkälla: Goodiebag.nu/blogg


Fallit för trenden

Nu när vintern viner runt öronen vill jag inte klippa mig så jag har lite extra skydd mot vinden. När jag var uppe med Alexander i Kalix över jul så tipsade en tjej mig om ricinolja. Hon var ganska tunnhårig och håret var sprött så det ville inte bli långt. Dock så hade hon väldigt långt hår pga hon använde oljan och inga kluvna toppar.
Så igår när jag var på stan köpte jag mig en liten flaska på apoteket för att testa. Killen i kassan var tvungen att fråga om jag viste att det var laxeringsmedel egentligen. Han hade dock hört att många använde det i håret och frågade vad det fick för effekt.
Men frågan är om det beror på oljan egentligen. När man masserar in det i hårbotten stimuleras ju hårsäckarna av massagen... kan dock ändå verka stärkande för håret då det är en ren produkt utan några konstiga tillsatta ämnen.


Alla-hjärtans-dags-bio

Bokade biljetter igår som hämtades ut idag. Alexander och jag ska fara och se "Sherlock Holmes : A game of shadows" i morgon.
Hoppas att den är lika bra som första filmen! Det verkar kunna hålla i sig i alla fall om man ser på alla komentarer till filmen.



Bildkälla: gathering leaves reviews

Inte allt för tokigt

Första helgen jag skulle jobba här i Umeå är avklarad. Inga krunchade glas eller tallrikar! Ganska nöjd bara därför.
Kändes ändå som att gårdagen (1:a dagen) gick lite bättre än denna. Förklaringen till detta kan bara vara att jag inte tänkte efter igår, jag bara körde på.
Trivs jättebra och uppskattar att det är nytt allting, skönt med miljöombyte och att jag tagit ett steg i rätt riktning.

Nu är det bara till att ta det lugnt några dagar och rå om mig själv och pojken. Sen kasta mig tillbaka till verkligheten och börja arbetsveckan igen.

RSS 2.0