Påskgalej - Deluxe

Ikväll blir det en kväll med GG (go gummorna) från jobbet och lite löst folk. Nu när restaurangen är stängg kan alla vara med! Dessutom så kommer en stinta upp från Oslo igen. Vi skyller på henne att det är därför vi drar ihop detta.
Ser ut som att det blir en trevlig uppslutning så det lär bli skoj skoj.
 
Men först lite go mat samt fix och trix hos Stighall´s innan. Halvan sa att hon skulle köra ansiktsmask på oss hallihopa. Tror inte att någon protesterar mot det, och ingen vill att hon skämtar!

Halvans spa

Igår gick jag till Halvan för att bara surra. Finns ganska mycket att säga när vi inte har sett varandra på en vecka. Vi kan ju bortse från de timmar vi pratade i telefon.
Hur som helst blev det lite selleri, morötter och dipp. Till detta såg vi en ny serie, som jag inte kommer ihåg vad den hette. Kevin Bacon är i alla fall huvudroll.
Efter ett tag så tog snacket över serien och snacket övertogs av Halvans omsorg. Fick en hemmagjord ansiktsbehandling med cleansing, skrubb och smörj. Klagade alltså inte och nu har jag en babylen kind!

Till alla er...

Som inte har förstått varför jag inte använder dessa nymodigheter. Denna är så fruktansvärt klockren att det finns inte. Gott skratt som förlänger livet!
 
 

Besiktning

Fick bilen besiktad idag. Har en lite annorlunda bil jag, en förklädd opel som nu mera heter Chevrolet. Det kunde snubben iaf och han uppmärksammade att jag har en fin rostfri bil, som inte är körd i södra delarna i vårt land. Fick en liten anmärkning så det blir en ombesiktning däremot.
Pratade med familjens bästa "fixarfrasse" när jag kom hem och det var lugnt där. Fick iaf bra betyg på saker som skulle varit svåra att fixa så det var ju bra.
 
Ikväll är det arbete som står på agendan. Blir nog iaf mer att göra än igår eftersom vi har en bokning på ett par folk. Igår var det som lite segt tyvärr.

Al Picher - Fika Tour

Vi såg att det skulle vara en liten föreställning med Al Picher här i Umeå. Det är en av mina absolut favoritkomiker. Missade att boka biljetter till hans stand up sist han var i Umeå men inte denna gången! Rusade i princip till datorn för att boka och höll tummarna hela natten för glädjebeskedet.
 
Såg honom första gången på Raw (när jag faktiskt såg programmet) och skrattade som aldrig förr. Så kul vinkling han har på allting.
 
 

RSS 2.0