Nära skjuter ingen hare

Var på bilbingo i går som de flesta andra tisdagar som jag inte jobbar kväll på. Åkte dit med systrarna och Jenny. Lyckades kamma hem 200 kr på freeplay, det har jag inte lyckats med tidigare. På vanligt spel lyckades sedan syster vinna 200 kr hon också. Som vanligt hinner man bli frustrerad mer än en gång under kvällen. Sitter där med ett nummer kvar men det kommer aldrig, så får någon annan vinsten. Kändes som att det var så på varje spel men tillslut så lyckades jag ju.
Denna sommar har jag faktiskt vunnit ganska mycket. Har i alla fall fått tillbaka allt jag lagt ut på lotter och lite till. Skulle ändå inte skada att få den där byttpotten som ligger på 12 000 kronor...

Många dagar hinner gå

Har hunnit med en massa och ingenting. Höjdpunkten denna månad var nog att flytta in i nya lägenheten! Upptäckte att det vanligaste man får av släkten i födelsedagspaket eller julklapp är muggar. Har köpt en av muggarna jag ställde in (enbart för att Anette stod rättstavat på den) i skåpen. Alexander hade inte lagt en krona på någon av muggarna han tog med sig. Jag har ytterligare 4 muggar som är helt oanvända och några som står i skåpen hemma som används frekvent. Fick skicka tillbaka några för att de fick verkligen inte plats.
Vad är det då som skapar denna mugghysteri undrar man. Det är nog helt enkelt bara för att det är något de flesta använder och på det viset har man varit till hjälp. Jag ska nog akta mig för att ge bort muggar även om de behövs. Kan slänga in ett klas här och där mitt i dessa muggpaket så det blir någon variation. För glas mina vänner det är det inte lika mycket av.

Att dinera med en ren

I morse när jag klev upp och skulle fika så hade jag sällskap. Utan för fönstret nedanför bron så stod "husrenen" och tuggade förnöjt på gräsmattan. Det var säkert svalt och skönt där i skuggan av huset. Vännen han har fått såg jag dock inte till förrän senare, den sprang omkring lite längre bort.

Är som trevligt när man ser dem gå omkring och hör skällan klinga runt halsen. Nu är det tredje året som vi har honom här. De är väl inte så fina just nu när, vinterpälsen inte riktigt åkt av så det hänger tussar på ryggen. Det fina med att bo på landet är att naturlivet finns där framför ögonen på en. Är ganska gemytligt när man hör skällrenen, storspoven och diverse fåglar runt omkring.

Fotograf: Anette Granström


Bukett

Fick en otroligt fin bukett med bussen ikväll. Fick samtalet om att jag fått blombud när jag var på väg hem till Gargnäs. Alexander hade varit så söt och skickat den till mig. Var på jobbet när jag fick den och brukaren fick våta ögon när jag läste på kortet och såg buketten, det fick nästan jag med.

Fotograf: Anette Granström

Fotograf: Anette Granström


Umeå

Tog en helgs semester och åkte till umeå. Hade underbart trevligt med alla fina människor. Sov hos töserna Hannah och Camilla. Känders som att jag hann med allt och ingenting. Flängde runt helt enkelt, som det ska vara. Fann en ny klocka, underkläder och en finfin klippning av rara Terese.
Bjuder på en bild sedan lördagskvällen då Terese, Camilla och jag tog oss ut på TC som för övrigt inte var så spännande...

Fotograf: Terese Axenbrant


RSS 2.0