Haloween

Började ju fint med att det var tre utklädda killar som ringde på. Ångrade att jag öppnade för det var ju självklart bus eller godis de va ute efter. Hade inte något åt dem så det fick bli bus. De ställde bara för en cykel vid dörren i trapphuset så det var inte så farligt.

Camilla, Hanna och jag åkte in till stan och hälsade på tess på hennes jobb. Var där till hon slutade. Åkte hem och gjorde oss i ordning. Det var verkligen en kul kväll. Mycket skratt och roliga utstyrslar. Tess lade upp några bilder på hennes blogg här.

Sir Lancelot och Haloween

Var på stan tidigare i veckan med Tess och Camilla. Vi gick en tvärt till Konstnärschoppen. Vi fyndade lite allt möjligt smått och gott där. Jag fick mig bla ett par nya stopfers i diverse storlekar. Självklart så ville jag ju rita när jag kom hem så jag kunde använda dem.
Pga lack of inspiration så sa lilla Alex att jag skulle göra en riddare. Trots att jag klagade på bilden hela tiden medan jag gjorde den så blev jag förvånadsvärt nöjd med slutresultatet!

Ska in till stan med Camilla i dag för att fika lite med Tess på hennes jobb för underhålning. Plus att de hade ascoola vampyrtänder där som jag ska köpa till min outfit. Sen ska vi leka makeup artist och frisörer på varandra.
Astaggad! Det är ju hur kul som helst att spöka ut sig.




 


Kreativitet

Gjorde klart en uppgift idag där deadline är på fredag. Ska en sväng på skolan i morron och prata med läraren och prata om jag skulle ha lackat tavlorna. Färgerna blir lite mörkare och framhävs på ett annat sätt då, plus att tavlan håller väl lite bättre då. Det har jag iaf fått för mig.
Tänker lägga upp bilder på bilderna när jag är helt klara med dem så det blir ingen sneak peak denna gången.

Ska även ner på stan med Tess och Linder för att fika lite och se vad vi ska göra till helgen. Är ju trots allt haloween så vi ser väl om det blir någon form av maskerad. Vet vad jag tänker vara då i så fall.



Kalix

Hälsade på Alexander hemma i Kalix denna helgen. Var supertrevligt!
Vi åkte upp till Haparanda en tvärt på söndagen och jag fann mig en hylla.

Både Alexander och jag har ont i halsen och är övertygade om att det är den andre som smittat av sig till den ena. Det är inte lätt sånt här. Måste släpa mig själv till skolan snart.


Soon... spoon

Ska åka hem denna helgen också. Var hemma förra helgen också. Men det var för att jag fick jobba lite.
Ursprungligen var det bara tänkt att jag skulle hem för att bli firad eftersom detta året fyller jag på en måndag. Men chefen ringde och frågade om jag kunde jobba lördag, och vist kunde jag det alltid. Lite klirr i kassan för en fattig student är aldrig fel! Woho.

Införskaffade mig en ny vinterjacka förra torsdagen plus en snodig väska på second hand. Pappas fina komentar till det: Nog är det väl märkligt att ungen har hela Umeå att shoppa i men hon sätter sprätt på pengarna när hon kommer hem. (inte ett ordagrant citat detta)
Ska lägga upp en bild på det här jag tagit mig orken till det. Är en jäkla häftig färg på jackan. Mormor gillade den inte till en början men efter hon vant sig bidde det bra.

Lilla Alexander ska följa med denna helgen och får roa sig på engen hand när jag ska jobba. Det blir dock inte några problem då mors-farsan ska upp på Arjeplogsmarknaden.

RSS 2.0