Mulan

Väntar på att Alex är färdig med sin träning inne i stan. Ska dit och se film, blir att se Disneys Mulan. Av någon outgrundlig anledning så har han missat att se den i sina yngre dagar men nu ska det bli ändring på det, hihi.

Ska åka hem i morgon också för att ta en titt på mina tänder på torsdag. Får väl se vad domen blir. Torde ju bli ganska bra som vanligt. Kanske lite bätter eftersom jag snart slutat snusa. Jag vet, man säger alltid så men den här gången är det på riktigt. Har ju fått lite assistans på det hela så nu går det ganska smidigt.


Strike

Åkte och bowlade med Tess, Sebastian och en vänn till Tessan som var på besök. Lina och Alexander följde också med. Det var roligt men en aning dyrt! Dock är det bara för att där jag spelat har det varit väldigt billigt och gratis nu och då. 70 kr för en timme är inte helt fel pris ändå.
Till en början gick det bra men halkade efter lite. Kan skylla på att det bara var jag som fick till nästan omöjliga spärrar därför inte plockade poäng. Alexander vann det hela med en poäng över Lina. Tess, Sebastian och Ello kom där i mitten.

Efter bowlingen gick Lina, Alex och jag ut. Vi mötte upp Camilla som redan var på plats. Efter ett tag drog vi vidare på Pipes där några andra höll hus. Var väl mysigt där men Camilla och jag var väl inte sådär jätteimponerad. Vi gillade dock speglarna på toan. Efter ett tag där så drog vi tillbaka till första stället där det var mera drag. Vi garvade dock halft ihäl oss, kul hade vi med andra ord!

Aditi och jag var riktigt duktiga idag med att räkna matte. Vi tog oss riktigt långt. Var väl några saker vi inte fattade men vi ska bestämma träff med Emma någon kväll så att vi kan få hjälp med det.

Skapande bild

Har varit väldigt dött här ett tag. Har inte tagit mig orken till att skriva, plus att jag gjort en massa annat roligt.
Går ju som sagt skapande bild och detta moment håller vi på med landart. Känns ganska flummigt men jättekul har det vart. Idag så fixade vi en presentation av det hela med bilder vi tagit. Tog en jäkla tid innan vi kunde bestämma oss för vilka bilder vi skulle använda oss av. Det var ju så många bra!

Till helgen blir det att fara å bowla med några bekanta. Ska bli grymt kul för nu var det ett tag sen jag var i en bowlinghall! Efter turneringen så ska vi ta oss ut någon stans. H tycker att vi ska dra på Socialize för de skulle ha något jippo där. Kan ju bli roligt iaf. Ska höra vad de andra tycker.

Ne nu ska ja se till tvätten så jag kommer iväg någon gång så Alex och jag kan käka lite.

     
Lite av vad vi hållit på med.

Helgen som varit

Det har varit en väldans trevlig helg i helgen. Massa bus med vännerna man saknat.
I fredags så tänkte vi inte gå ut men det blev en impulsgrej vi gjorde. Terese led lite av tristess så jag och en vänn gick ut med henne. Innan vi gick ut satt vi och ljög i lägenheten med Conny och Malin som var på besök. Det var jättekul att se dem även om jag kanske sprang omkring lite för mycket enligt lillebror. Emma och Aditi kom också förbi en sväng på husesyn.
Märktes att det var nollningar på G för att det var världens maskeradparty ute på krogen. Lite kul att gissa sig till vad vissa var för något. Var iaf en trevlig stämning.

Lördagen så gick vi till några som vi träffat på fredagen. Det var lite trångt i lägenheten vi var i men det gick ju bra ändå. På kvällen blev det att bänka sig framför tv:n med dumbo (med en rolig komenterande Hanna) och skattkammarplaneten med chips och dipp.


RSS 2.0