Inne på 2:a veckan

Då var man inne på andra arbetsveckan. Kan säga att det inte blev någon mjukstart precis! Ny meny och många bokningar var det 1:a veckan. Lite nya saker som man ska ändra på och försöka komma ihåg. Mycket småfix som skulle fixas som succesivt fick hinnas med. Till råga på allt detta så var man sjuk!
Har varit täppt i näsan, hostat och känt yrsel hela veckan. Trots det så gick det vägen! Nu börjar det släppa i alla fall, tack och lov!

Kaosartat

Ska ju flytta vidare till en ny lägenhet strax. Det värsta med att flytta är städet! Det är totalt kaos i gammlägenheten. Saker överallt och jag förstår inte hur det går till! Ex sambon har tagit iväg det mesta av dennes saker men farit runt lägenheten som en orkan. När jag kom in igår tänkte jag vara "Vad har denne gjort egentligen". Har ju inte hunnit vara med när det flyttades ut och känner att strukturen är som bortblåst.
Något jag lärt mig sen jag flyttat tidigare att man har en plan. Här har nog planen varit att bara stuva in och frakta bort. Tonen i detta är inte så hemsk som det faktiskt låter, är inte upprörd mest bara lite handfallen. För mycket i vägen för att jag ska veta var jag ska börja!
 
Måste inhandla små skruvmejslar även. Fick råd om hur jag ska laga min Automatic när jag var hemma. Har tyvärr inga mejslar som är nog fina för att jag ska kunna göra det. Fast det är ett senare problem.
 
 

De é skönt att vara ledig!

Har hunnit göra mycket och ingenting sen ledigheten kickade in. Inte har det varit tråkigt i alla fall. Surströmmingskalas, talludden med GG x 2, skördemarknad i Sandsele och en sväng till Skellefteå. Efter svängen till Skellefteå blev jag som en ny människa. Ställde upp som hårmodell till en gymnasiekamrat, som även tog gisellen!
 
Passade på att springa in på Cubus och Twillfit eftersom dessa butiker inte finns i Umeå, tyvärr! På Cubus hittade jag ett par jeggings i en fräsch färg och på Twillfit en bh. Stör mig en aning på att det inte finns några bra underklädesbutiker i Umeå. Både jag och Halvan är ense om att ska man handla en bh då gör man det bäst i Skellefteå!

RSS 2.0