Halvan styr upp och vi lär oss nya färdigheter!

Känns som bra att Halvan finns där när min vecka är segare än hennes. Kommer med frukost på sängen och drar ut mig på löprunda (låt oss kalla det så) på morgonen. Skönaste spåret att springa på i Umeå finns på Carlshem. Det enda som ligger i närheten i alla fall. Så jäkla gött det var att skubba runt det och lätt gick det också. Lite för lätt kanske!?
 
Skulle ut och springa idag också vid 10 snåret någon gång. Men det började ju spöregna så det blev inte av.
Hon skrev ett sms att hon var för trött och att vi skulle vänta lite med det till ungefär 11-12 snåret.
Inte tyckte jag det var konstigt varpå jag svarar att det är inga problem, regnar ju ändå ute nu. Somnar om efter jag svarat.
Det läskiga i detta inser vi när hon ringer åt mig och ber om förlåtelse. Fattar först ingenting. Det var nämligen så att hon tänkt skriva detta sms men inte gjort det! Ändå har jag på nåt sätt svarat på det. Inte bokstavligt talat men någonstans i mitt tökna tillstånd hade jag "fått" det av henne. Jag var även helt säker på att jag fått det men inte fanns det i varken hennes utkorg eller min inkorg.
 
Hennes arbetskamrat tycker att vi är äckligt synkade... Vi tror däremot att det beror på att vi lärt oss att använda hela vår hjärnkapacitet så vi är telepatiska!

RSS 2.0