Ingen är förvånad!

Igår började vi fixa med utebaren på jobbet. Lackade bänkar och själva bardisken. Satt så klart upp en lapp för att ingen skulle stryka sig mot den och få massa lack i kläderna och förstöra. Hjälpte dock inte! Folk ställde dit en massa ölflaskor istället!?! Var är logiken? Står att det är "NYLACKAT!" då ställer vi det där, istället för all den bänk som finns runt mig.

Kattan gorian gosh


Hjortron

Var inne på systembolaget med Halvan idag. Hon hittade ett roligt vin som vi tänkte dela på till nästa helg. Är ju brännbollsyran då. Det var i och för sig ett efterrättsvin, väldigt starkt (och sött brukar de vara) men tänkte att vi kan nog blanda ut det med nå kolsyrat vatten. Såg gott och läskande ut med hjortron och citron smak! Hjortron är ju så förgjordat gott! Om inte annat får vi väl göra någnon milkshake med vaniljglass. Hjortronsylt och vaniljglass är ju också barnsligt gott.
 

Mera sol, mera jobb!

Härligt med vädret vi har nu! Fint från morgon till kväll. Igår var det mörka moln på himlen som var på väg att dra in men passerade snällt. Eftersom det är så fint väder så skapas mer arbetsmöjligheter på restaurangen. Nu hade vi en jättebokning igår utöver vår after work så jag fick hoppa in och hjälpa till.

Glada Lettiska herrar

Igår var det fullt ös närmare småtimmarna. Gick bra ändå efter några om och men. Var nattklubbsmycket folk som var ute i svängen, antagligen "inte" för att det var Kulturnatta igår. Vi var två stycken som skulle jobba till stängning, båda var fast i baren. Tur att Chefen svängde in och plockade undan mycket och diskade glas åt oss. Underlättade mycket!
Roligt folk som kom in i alla fall, alla på glatt humör! Bondade med en Malåpojk över disken. Närmare presentation än att öppna munnen behövdes inte. Lätt att urskilja sina fränder över kustsorlet. En lättisk herre och hans sällskap var inne och söp. Denne man var som gladlynt och rolig till en början. Efter kassan var stängd och han inte fick handla mer var det andra fasoner! Var harmlös men man orkar inte med vad som helst när man vill folket ska gå hem så man kan städa. Skrattade ändå över detta efter en liten stund.

Kattens dagbok

Antar att många här har lyssnat på hunden och kattens dagbok från Rix fm. Annars kan man lyssna på den här.
Fick nyligen nys om denna videon av en vänn. Lite annan tappning men fortfarande fantastiskt rolig!
 
 
 

Ingen rädder för vargen här!

Igår så såg Sambon, "Mannen" och jag på film. Innan vi kunde bestämma oss vilken vi ville se! Tog i alla fall det kloka beslutet att ta till en gammal goding som fortfarande levererar. The Rock med Sean Connery och Nickolas Cage.
 
Inatt drömde jag jättekonstigt! Inte behöver jag se på skräckfilm inte! Drömde att jag och "Mannen" skulle se en i alla fall men det blev som att vi var i den. Allt som hände var som en filmatisering, såg även mig själv bli filmad. Inte riktigt okej tyckte jag. Vaknade så klart och vände på mig så jag skulle drömma något annat.
Då drömer jag något jättekonstigt om Socialize. Allt var omvänt! Måste säga er det att jag är fördj*** duktig på potatissorter i sömnen. Finns säkert en bra anleding till det också.

Dagavill som få!

Tur att man ringer till syster som styr upp lite. Enda anledningen till att jag ringde var för hon ville ha tag i clips. Skulle säga att jag hinner inte förbi eftersom de redan stängt. Varpå hon insisterar på att jag kan gå i morgon. Nej det går ju så klart inte för jag åker ju hem ikväll!
Fail på mig, är ute en vecka för tidigt! Tur att någon har dagarna i ordning. Kom hur som helst ihåg att medarbetarsamtalet var idag.

Rabatterat!

Såg på min inkorg att jag fått lite rabatter på Ellos från Jotex. Yes de sammarbetar så det var en fin rabatt man fick. Tänkte att jag skulle kolla vad de hade för roligheter. Till min glada överraskning så hade de precis en modell på bikinin jag vill ha, i min storlek dessutom (får jag hoppas)! Skadade inte heller att den var orange, en färg jag insett att jag klär i. Bara den inte är för starkt neon eller för mycket pumpa. Om ni förstår vad jag menar.
 
Fick ringa och få hjälp med beställningen lite. Stod att man skulle betala med postförskott. Det vill jag ju naturligtvis inte göra. Prov först och betala sen! Fick verkligen inte till det så jag ringde och bad om hjälp. Jättetrevlig personal!
Skadade inte heller att jag blev bjuden på expressleverans så jag får varorna tidigare. Hinner man kanske testa outfiten innan jag åker tillbaka till umeå också.
 

Bostadssökande

Håller på att söka ny bostad. Går väl sisådär, många har längre kötid än jag. Förstår att det är högt tryck nu när bostaden gått ut med att de ska riva ett helt bostadshus. Några gäster som söker nytt då.
Dessutom är det inte alla som ligger inom ramen för vad vi har råd med. Känner att en lägenhet på 5000 är max, finns ju lite andra kostnader man också måste lägga utöver detta. Parkering (med elstolpe!), el och internet. Så det kommer ändå upp i en fin summa.
 
Idag fanns det några lägenheter på Lerstenen som vi lade intresseanmälning på. Låg bra till, inte allt för kostsamma och det fanns parkering. Inte alla som det finns på faktiskt! Fina med lerstenen är att ingen kötid behövs. Måste bara ligga på dem och mata för att få tag i en. Får väl se hur det går. Tidigare har man fått napp på en lägenhet men kom på plats 2 i kön. Eftersom lägenheten var fin så ville ju hyresgästen innan ha den. Bara att fortsätta söka!

RSS 2.0