Låg aktivitet

Har haft det hur lungt och skönt som helst under julledigheten. Träffat släkt och vänner som blir långt mellan gångerna nu när jag är i Umeå. Fick många roliga paket och när vi kommer hem så vankas det någon till.
Får se hur detta året skall ringas in om det blir som förvänat eller ännu bättre!

Ledigt med Mr Bagger

Idag blev en utomordentligt trevlig dag med trevligt folk. Började med att äta lunchbuffé nere på Shanghai, riktigt gott. Gick sedan in till stan och figulerade lite på bokhandeln och införskaffade en kalender inför kommande året. Styrde kosan till biografen för att se The Hobbit.
Vid filmpresentationen fick vi veta att de hade haft systemfel i salongen och det inte var säkert att hela filmen gick att se. Fick därför välja om vi ville ha en ersättningsbiljett på en gång eller prova se filmen och få en biljett sedan om den inte funkade. Hela filmen gick i alla fall att se! Fick veta av vår gode vänn som jobbar på biografen att alla som såg var en testpublik och skulle få fribiljetter hur som helst. Tror det bara var vi 4 som fick dessa biljetter eftersom vi gick till kassorna efter filmen och infon om det inte gått fram.
 
 
 
Den var otroligt bra, helt klart värd att lägga pengar på! Så snyggt klippt och flytet i filmen helt underbart.

RSS 2.0