Nejdu!

Var lite krasslig på söndag men inte så fasligt mycket. Kunde ju inte tro annat än att jag skulle bli sjuk heller! Bruker inte slå fel, är jag ledig blir jag sjuk. Men nu har jag inte tid att vara sjuk!
Åkte till stan och formen var som ganska bra trots att halsen kommenterade att den fanns. Igår grillade vi några stycken och innan vi tog oss hem så hade tempen i lugften hunnit sjunka en bit. Gjorde väl inte saken bättre heller. Sen vaknar jag mitt i natten av att sambon strax hostar ut sina lungor! Gick och la mig i soffan så jag skulle kunna sova. När jag vaknade i morse så var det min tur. Jag som tänkte ligga ute med vännerna idag! Blev att stanna hemma och kurera mig inför helgen istället. Ska fasen vara frisk så jag kan dansa!

Fristad

Åkte hem i fredags för lite lugn och ro! Började med att vi kidnappade en vän som fyllt år tidigare på veckan. Blev således lite grill och tårtätning. Fick en fin present som några knåpat ihop från oss alla. Riktigt fin!
 
Lördagen stod för den riktiga underhållningen jag längtat efter, Röda ulven cup! Fick spela golfen där vid 12 ungefär. Gick ganska bra ändå, speciellt med tankte på att jag bara spelat 1 gång denna sommar. Maten som bjöds på senare gick ned efter studerande på hur man gör. Äter ju inte surströmming speciellt ofta. Bordskavaljeren på andra sidan bordet tyckte jag hade en mycket speciell teknik. Insåg ju att det var för jag körde lite "ugg, ugg mosa krossa slå ihjäl teknik" I alla fall den första fisken.
 
Idag tväråkte jag åter till stan för att konsultera lite med en frisör i morgon. Tänkte vända åter till mina hemtrakter på fredag med nästan full bil. Har ju lyckats jaga med mig några till Talludden. Är supertaggad!
 

Blåbärsskogen

Idag var jag och sambon ute i skogen vid vårt bostadsområde. Fick inviga bärplockaren jag hittade på myrorna tidigare i år. Var som skralt med dessa blåa goda bär men lite fick vi i alla fall ihop. Räcker till en större blåbärsspaj i alla fall. Hittade mest då vi var på väg hem. Tvärtittade åt höger och jäklar vad der var många bär det var på risen!
Dock så är det inte ris här, det är mer som små bonsaiträd.
 
Ikväll är vi lite underbemmanade, precis som igår. Var tur att det inte var allt för många gärster som ville äta. Annars hade vi fått det svettigt. Hoppas det går lika bra idag trots att vädret är bättre och det är lill-lördag!
Vi fick iaf bort all dryck från kylarna i utebaren igår och kassan hittade sin väg in. Hinner vi blir det att fortsätta stängningen av den idag. Allt för att underlätta till vi stänger igen hela bygget i helgen!

Vill inte sluta lyssna!

Så bra en låt! Blev introducerad för denna i helgen och blev frälst.
 
 

Slutspurt

I veckan blir det att pyssla mycket med att förbereda och underlätta stängningen av restaurangen. Ingen panik bör ni ta till i detta läge för den öppnar igen i september! Vi tar bara ut en välförtjänt ledighet nu efter sommarens sluttamp. Är inte så många som vill gå ut på äta efter semesterkassan sinat.
 
Ska pyssla på med egna ärenden idag i alla fall. Blir att försöka hitta en salong som har drop in tider, för något måste göras åt risbusken på huvudet! Har även fått i uppdrag att gå en vända på Biltema så en bil kan bli fullt brukbar.
Ikväll styrde man upp en liten soaré med Halvan och Svansen. Fortsätter trenden med våra sammankomster så blir det nog jättekul! Skulle dock inte göra något om himlen öppnade upp sig också men inte nödvändigt.
 
Halvan styr så klart upp än en gång! Sov där i helgen för det är närmare mitt jobb och när man slutar mitt i natten är det smidigt. Hade order om att ta med gympakläder för ut å kut skulle vi. Så hemskt kass är man ändå inte! Skubbade runt 3,2 km spåret på 19,33 min. Var nå sånt jag trode det skulle landa på för det har jag sprungit på tidigare. Observera att tidigare betyder ungefär 2-3 år sen!

Snart blir det semester!

Det märks att sommaren håller på att lida mot sitt slut. Mörkt börjar det bli om kvällarna och temperaturen är lägre. På jobbet stånkar vi och står på, men man känner att alla behöver lite semester.
Glatt humör varje dag tar på lite mer än man kan tro. Glad att nattklubbarna inte hålls längre i alla fall! Men nu är denna helgen snart över och efter nästa vecka är det semester för min del!
Så nu tar vi och taggar in i det sista så vi kan gå ut med en smäll och bli riktigt utvilade när vi är tillbaka!

Längtar hem riktigt ordentligt nu när det är så nära. På fredag tar jag mitt pick och pack hem till byn för lite surströmming på lördag. Ska även passa på att fara till Storuman och Arjeplog medan jag är hemma hade jag tänkt. Får väl se hur mycket rat jag tar åter till Umeå, en stundande flytt är i antågande.

Taggar upp Umeåfolket!

Nu har jag krusat färdigt och allt är spikat! Jag är supertaggad och längtar "nanting kuseligt" förstår ni. Efter en kommentar av min kollega efter vi varit i Norrmjöle
- Den enda byn vi inte rejdat i nu är din Anette!
Så antog jag utmaningen! Nu är det spikat och de är tre som kommer på Talludden. Passade som bra att det är helgen efter vi tar semester så de inte hunnit göra andra planer för den helgen.
Eftersom jag jobbar som jag gör har det bara blivit en tripp hem denna sommar. Ser verkligen fram emot att få komma hem och slappna ett tag innan verkligheten kommer åter.
 
Bildkälla: talluddendans.se
 

RSS 2.0