Socialize

Ikväll blir det att jobba lite på Socialize! Hade ställt in mig på ledighet denna helgen och lite julklappshopping men tog ett pass ikväll i alla fall. Älskar att vara där!
Kom förbi vet jag, om inte annat för att se vårt fina julpynt som kom upp i måndags.
 
Bildkälla: Clubsocialize.se

Jag gillar inte zombieflmer...

...men den här vill jag se! Den har en handlig som skiljer sig från de andra jag sett. Då har de bara olika variationer på hur en epidemi sprider sig och folk blir zombies, ja alla av de jag sett grundar sig på det. Kan med lätthet föreställa mig att den här är en bra alla hjärtans dag film för en biodejt!
 
 

Socialize

Det är så härligt att få komma och hoppa in lite och då på restaurangen. Blir så glad! Även om det kan kännas som att jag just börjat jobba där ibland. Kändes verkligen som det nu. Var högt tryck ikväll och en massa nya saker som jag inte blivit "invigd" i men man är ju inte den som är den! Fick fråga saker i förbifarten och göra det bästa av situationen. Gästerna var nöjda och glada hur som helst.
Sa till min mor att jag får ju nästan abstinensbesvär, är som en hund då de är jätteglada. Delvis att de trampar på stället, gnyr och vet inte riktigt var de ska ta vägen. Så känns det ungefär hela passet.
 
Nej nu blir det att hoppa isäng så att jag orkar upp i morgon för att shoppa lite mat och göra nästa pass på det bästigaste.

Saft, saft hallon saft

Bad mamma att handla lite Mormors saft till mig när jag var hemma för ett tag sedan. Håller på att koka den nu. Ska bli så gott!
För övrigt så rullar dagarna på som vanligt. Kan väl inte säga att det händer något revloutionerande precis.
 
Bildkälla: Konditori Opalen

Alldagligt

Fick bort sängen från lägenheten igår. Finns lite mer plats nedanför fönstret nu i alla fall. På tal om fönster så funderar jag på att slakta gardinerna som hänger där nu. Det enbart för att få till det som jag tänkte med julgardinerna från början. Andra röda gardiner går ju att få tag i... om man är snabb innan jul.
 
Har varit och tittat till "akutfallet" nu på morgonen när jag kom från jobbet. Läget där verkade då i alla fall bra, vilken tur. Sa att jag har jour fram till att jag börjar senare idag så om det skulle hända något annat.

Spännande

Pulsen blev lite hög igår! Det ringde på min mobil och frågade om jag var hemma. Det var jag ju, så säger människan: "Då kör du mig till akuten"
Snabbt var skorna på och jackan haffad på vägen ut och in i bilen. När vi kom på akuten fick vi sitta och vänta i nästan en 30 minuter innan det kom någon denne fick prata med. Kändes som att det var lite väl länge kanske. Inte över där, skulle få bli inlagd över natten för observation. Tanken var väl inte att bli stucken 4 gånger innan "helikoptern" satt i armen utifall dropp skulle sättas in.

Var i alla fall lugnt över natten och skulle hem idag. Åkte dit vid ett för att vara sällskap och tog oss därifrån vid 4. Tydligen så var det standard att patienterna skrivs ut minst efter 12 timmar f.o.m att de läggs in, och att det ser att allt är ok. Så var det inte riktigt här. Var ju mest bara frågor som ställdes till sköterskor som sedan flydde fältet för att kommatillbaka 2 timmar efter för att säga: Snart.
Allt var ju bra i alla fall så det är ju alltid något.

Snart är det lördag

Ser verkligen fram emot lördag! Har en riktigt rolig idé på vad jag ska klä ut mig till. Hoppas det blir på ett ungefär som jag har föreställt mig bara. Med lite fix och trix kommer det bli kung i alla fall. Bilder kommer att komma, när jag orkar ladda upp dem vill säga (och efter de blivit tagna). 
 
Ikväll kommer mor och far till staden. Får bara se vilken tid de slänter hit. Är i alla fall berädd med kvarnen och bönorna! Nej nu blir det att gå ned till tvätten och hänga den.
 

RSS 2.0