Är med

Är med och tävlar om en kompaktkamera från sony. Värden för denna fina vinst är en kille som heter Dennis.
Håller tummarna för denna då jag inte har en egen kamera utan brukar sno med mig mammas i jämna mellanrum. Brukar gå men hon vill ju ha den själv också. Tyvärr är det enda jag har att fota med min "eminenta" mobilkamera. Är en w810i som ni kan räkna ut har den några år på nacken och bilderna blir i princip bara bra i dagsljus. Håller tummarna!

Bildkälla: Dennis Maglic


Rensat

Har städat mitt rum denna dagen och fick bort "lite" katthår som Maja lämnar efter sig. Rensade än en gång några låsdor och kasserade några saker. Ska dyka på min garderob lite mer ingående i morgon för att se om det finns något att undanvara. Förstår inte hur jag annars ska få plats med kläderna från Umeå trots att jag ska lämna några hos Alexander. Ska även be mamma om hjälp så hon kan nåla upp mina byxor som jag ska sy upp. Fyndade ett par snygga svarta jeans när jag var i Storuman.

Tänkte lägga upp några bilder men kameran är ute och reser för tillfället så några bilder kommer senare. Ska testa på en curryblandning till kyckling idag och se om den går att äta.


Då var denna veckan färdig

Fick ju jobba lite i veckan också. Dock så kändes det som att jag inte skulle klivigt upp den morgonen. Förvirringen var total! Kan allt precis som min egen bakgård men ingenting gick som det skulle. Dagen gick iaf frammåt och blev skrattad åt men då förgylls ju dagen för någon iaf.

Var även på ett födelsedagskalas denna helgen. Faster fyllde år och en stod del av släkten var där. Det var riktigt kul faktiskt och en bra stämning under hela kvällen. Massa presenter i form av tårtspade, trisslotter, prydnader och det bästa av allt en tvättmaskin!
Systrarna och jag drog med våra respektiva för att visa upp dem för pappas föräldrar, det för att vi träffar dem inte så ofta. Stackarna får då följa med och finna sig i det mesta men ingen klagade iaf. Kan bero på all god mat som hindrade talförmågan till det sämre.

Skall lägga upp mågra bilder när jag laddar över dem på datorn. Emelie, jag ska även visa hur naglarna blev. Har bara bojkottat datorn en vecka annars skulle de visats tidigare.

Nails

Min vänn Camilla håller på att utbilda sig till nagelterapeut och nästa vecka ska de prova på att göra naglar på verkliga kunder och inte bara på lilla Greger. Greger är då en testhand i plast. Så nu för första gången ska jag på lösnaglar! Spännande.
Sa att de behöver inte vara så speciellt långa eller ha så mycket färg i och med att jag ska jobba. Ska dock lägga i pärlemofärg på tipparna eftersom det är finare än bara vitt och färgen är inte så i ögonfallande.

Ikväll har vi laddat upp för lips turnering på Alexanders X-box. Skall ta folket med storm!


Bildkälla: Presstart, bilden länkad-


Skidparadiset Nalovardo

Fick en inbjudan igår om att följa med upp på backen i Sorsele och åka bräda. Inte sen att tacka ja! Åkte ingenting förra året så jag har varit sugen hur länge som helst. Det blev en halv dag men lika bra var nog det. Kände att jag kommer att få ont i kroppen i morgon! Man spänner sig ju så annorlunda när man gör någt som man inte gjort på ett tag, tex "gasartummen" i början på skotersessången.

Är just nu hos min vänn Backman i byn. Blir att dra upp till Arvidsjaur på inflyttningsfest! Nästan hela den yngre generationen här i Gargnäs kommer att åka dit så det kommer nog att bli riktigt kul. Hotellet skulle även vara öppet så det blir väl att dra dit efter en stund och skaka på gumpen innan det blir hemgång igen.

Inskolad och "good to go!"

Har blivigt inskolad nu i 3 dagar på hemtjänsten här i Gargnäs. Än se länge så kommer jag ihåg alla vägar och dyl men vi får väl se om det sitter i. Om jag nu inte skriver en liten fusklapp jag kan titta på om jag blir inringd. Det som fattas nu är deligation men det skulle fixas nästa vecka.
Skall även ringa och höra vilken tid jag ska börja på måndag.
Fick det ju riktigt fullt upp nu när jag kom hem, men inte klagar jag!

Ikväll så blir det väl att höra om någon vill hitta på något. Folket som inte befinner sig i Gargnäs kommer ju hem ikväll.

Tävling

Kikade in hos min systers blogg och såg att hon deltog i en tävling. Det ville jag med så här kommer det!
Eftersom publisher inte vill sammarbeta med mig när det gäller bilder kan jag länka er till rätt plats för den.
En tjej som heter Amanda Rosende står som värd för tävlingen. Man har chansen att vinna en 88 palette från queens and shadows, har varit sugen på den länge! Dock som arbetslös kan man inte unna sig allt här i världen.
Klicka på hennes namn så kommer ni till tävlingen!

Fin dag idag!

Vaknade upp, tittade ut och möttes av ett strålande väder!
Bästa biten är att det inte är iskallt heller.
Gick in på Sorseles hemsida för att ta en print screen från webcamen de har satt upp. Jajjemen det var lika fint väder där borta. Tyvärr så går det inte att ladda upp någon bild nu men försöker senare.

Sen måste jag bara vara gald att jag bor i en liten kommun där alla känner alla, åtminstånde vet vilka alla är. Skickade in en ansökan om att få sommarjobba på ett ålderdomshem i Sorsele eller eventuellt hemtjänsten i Gargnäs förra veckan. Fick ett samtal i måndags om att chefen hört via ryktesvägen att jag var i kommunen.
Eftersom jag inte jobbade hela denna vecka så fick jag en inskolning inbokad onsdag - torsdag. Fick veta att om jag känner att det går bra och så är min sommar räddad. Älskar denna kommun!


Burkar cupen

Var och såg på burkarcupen utanför Lycksele i lördags. Väldigt underhållande.
Denna tävling är riktig nostalgitripp för skoterentusiaster. Denna tävlig får endast deltagas av dem som har en gammal skoter. Just i Enecacken så var det hillcross som gälde. Lite snirklig bana till att börja med. Det märktes ganska fort att den som vinner är den med starkast skoter upp för backen.
Lite kul att se en gammal ockelbo från 1970 drar förbi en lite drygt 5 år nyare Yamaha ET i "stormfart"
Har dock inte sladden så jag kan inte visa några bilder och inte hittade jag några någon annan stans så ni får nöja er med text.

Var över hos Nina efter jobbet för hon ville ha lite sällskap och bjuda på kaffe. Själv var hon dock inte. Hon var hundvakt åt en drygt 4 mån liten border collie. Älskar rasen och blev smått kär! Tänkte stjäla med mig den hem (mamma hade nog inte klagat) men det fick jag tyvärr inte.
Hunden tyckte nog att Nina varit dålig på att städa tidigare på dagen så lilla Valle drog fram moppen ur städskåpet. Nog för att den är rolig att springa efter men det var absolut "inte" därför han ville ha den.

Hemgång

Idag blir det att åka hem. Ska bli skönt faktiskt att vara hemma ett tag.
Alexander ska följa med över helgen sen åker han tillbaka till Umeå.
Hälsosamt att vara lite på egen hand också och umgås med folket i byn.

Tattoo

Gick på ABF för att göra ett nytt försök till att skriva in mig. Hade vist inte fungerat när jag skrev in mig över internet förra gången. Då blev vist "snubben" oförmögen till att hjälpa mig så jag fick göra om det. Väldigt irriterande med tanke på att jag suttit och väntat i ca 2,5 timmar.

Idag gick det dock mycket fortare, gick in och fick hjälp direkt. Ingen lång väntetid vilket var skönt. Hade dock planerat för det i förtid så jag var där 10 min efter att de öppnat så att folk inte hunnit gå dit. Gjorde det iof i tisdags också men då gick det ju som det gick.

Följde sedan med Alexander på Red dragon (efter att vi strosat runt på stan för att slå ihäl lite tid) för att han skulle göra en tattuering. Tji fick jag för den korta väntetiden på ABF, 4 timmar senare med en öm arm och en fint utförd tatuering på armen kom vi hungriga därifrån.



Kan bjuda på en bättre bild sedan men nu blir det att nöja sig med denna för armen är inplastad.


RSS 2.0