Ammarnäs

Var uppe i Ammarnäs i helgen med Cissi, Tobias och syster. Hade jäkla trevligt. Vi gick på hotellet för att se när Josh och c.o spelade där under kvällen. Riktigt bra var dem, bad att få ta ett kort på dem så jag kunde lägga ut lite gratisreklam för dem här men kan inte lägga upp bilder nu så den får komma. Dock så blev inte hela bandet med men de två tappra som ställde upp på en bild går fint ändå.

Riktigt mycket med folk var det! Många man aldrig sett förr! Bla några hurtiga tjejer från Över Kalix med massa energi. De tyckte att vi skulle komma upp på marknaden till dem för att parta loss så det bidde nummerutbyte.
Innan det stängde så kom en snubbe fram till mig och Tobias för han undrade om vi var ett par men vi skrattade och sa nej. Då blev han glad och ville dansa bugg men det skedde aldrig eftersom det stängde. Cissi, syster, tobias och jag kom fram till att det varit roligt om Tobias sagt att vi var gifta för att se hur snubben reagerat och för att vi har ett litet internskämt om det.

Kommentarer
Postat av: Gargnesongen ><

Nice blogg X)

2010-04-05 @ 10:37:40
URL: http://gargnesongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0