Jacuzzi

Hade en mycket trevlig kväll igår med Malin och hennes vänner Nina och Sebastian.
Vi åkte ut med Sebastian till hans hem utanför Umeå för att bada jacuzzi :)

Han bodde jättefint! Dessutom så hade han kor och diverse djur så vi började kvällen med att gå in i ladugården för att kolla på deras get som Malin blivit smått imponerad av. Kommer dock inte ihåg vad den hette men de va iaf ett sånt där namn som typ bara djur får :P
Efter det slog i oss ned i soffan för att se idol med en stor popcornskål som Sebastian gjort. Han hade peppar och salt på dem. Har inte smakat på popcorn med salt på tidigare men det var faktiskt gott. Absolut mycket bättre än socker som en av mina vänner vill ha på sina. Huvva!

Innan vi kom i jacuzzin var det nästan plågsamt. Först duschade vi av oss och sen en liten sprint runt huset där den var. Det var jättekallt i luften och jättevarmt i badet. Underbart!
När vi satt där så hade vi trevliga samtal om allt mellan himmel och jord, mycket roligt.
När vi gick in igen var det inte lika kallt som när vi gick ut dit, lite konstigt eftersom temperaturen på vattnet i jacuzzin var mycket varmare.

Spelade kort ett tag med en kompis till Sebastian som kommigt förbi sen bar det iväg hem mot Umeå igen. Nina och jag somnade i bilen men vaknade en stund innan Umeå där Sebbe blev stoppad av polisen för blåskontroll och enkätundersökning.

Summasumarum en riktigt trevlig kväll i goda vänners lag.
För att säga efter Malin så var det mycket bättre än att gå på puben.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0