Grisdissektion

Hade dissektion idag. Vi skulle dissikera och studera lite av en gris struphuvud, luft och matstrupe, hjärtat, lungorna och njurarna. Det var väl okej. Vissa såg ut som spöken innan de gick in i labben men man behöve inte vara kvar om man inte ville det.
    Jag tänkte att YES ett kärningstilfälle för att memorera, men riktigt så var det inte. De va mest bara att skära känna och observera. Det var som ingen diskussion efteråt eller någon diskussion om vad som händer vars. Om än jag viste det redan men ältning gör ju ofta susen tillsammans med praktiskt arbete så man kommer ihåg saker lättare. 


En riktigt bra serie Viktor visade mig är True blood, skitbra!! 
Ska vist börja visas på kanal 1 i svt för den som är intresserad.  
   En snabb introduktion i handlingen:
Vampyrer vs människor. Vampyrer har blivigt uppmärksammade i innom samhället och blivigt upptagna i det igen. Kina (eller japan) har gjort syntetiskt blod av alla blodtyper som de kan dricka för att inte anfalla människor.
Problemet: Finns de kristna som inte vill ha dem där för att det var inte det gud menade = de vill döda alla vampyrer. Plus att det finns en andra massa konstiga övernaturliga människor som ställer till med problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0